Update articol:

PPF: “Decesul lui Petr Kellner nu are niciun impact asupra activităţii zilnice a Grupului; Ladislav Bartonicek preia conducerea PPF”

Grupul PPF anunță că l-a numit pe Ladislav Bartonicek, unul dintre acționarii grupului PPF, pentru a gestiona toate activitățile Grupului PPF după decesul miliardarului Petr Kellner, potrivit unui comunicat PPF.

Bartonicek Ladislav

Grupul susţine: “Echipe de manageri profesioniști conduc companii individuale ale Grupului PPF și vor continua să o facă sub conducerea lui Ladislav Bartonicek. În ansamblu, Grupul PPF are un sistem bine pus la punct pentru a-și gestiona proiectele de investiții. Compania afirmă că decesul fondatorului său nu are niciun impact asupra activităţii zilnice a Grupului PPF. Grupul PPF va continua cu planurile și viziunile sale de investiții formulate de Petr Kellner împreună cu echipa sa de colegi.

PPF a transmis astăzi: “Cu mare tristețe, PPF anunță că pe 27 martie 2021, acționarul majoritar al PPF, domnul Petr Kellner, a murit tragic într-un accident de elicopter în munții din Alaska. Incidentul, în care s-au pierdut 5 vieți, este în curs de anchetă.

Petr Kellner avea 56 de ani. Viața sa profesională era cunoscută pentru etica și creativitatea sa incredibile, dar viața sa privată aparținea familiei sale. Înmormântarea sa va avea loc numai cu membrii apropiați ai familiei. Rugăm mass media să respecte intimitatea familiei Kellner în acest moment dificil”.

 

New York Times: Miliardarul ceh Petr Kellner, proprietarul Pro TV, a murit într-un accident, în Alaska

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (29/11/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 22 - 26 noiembrie 2021

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK - OB. 2028 (RBRO28) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK _ OB. 2026 (RBRO26) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere