Update articol:

Premierul a decis numiri la Cancelaria prim-ministrului: fostul ministru Florin Spătaru – consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, Victor Negrescu – consilier onorific al prim-ministrului

Florin Spătaru Florin Spătaru/ Sursa foto: Facebook

Mai mulţi consilieri la Cancelaria prim-ministrului au fost numiţi în funcţie prin decizii ale premierului Marcel Ciolacu publicate, luni, în Monitorul Oficial.

Astfel, au fost numiţi în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului: Florin-Marian Spătaru, Ruxandra Ivan, Nicolae Comănescu, Victoria Stoiciu, Carmen Orban, Minel Ivaşcu, Andrei-Ion Ungar, Mihaiela Frăsineanu, Eugen Constantin.

Totodată, prin decizie a şefului Executivului, Gabriela-Otilia Romaşcanu a fost numită în funcţia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Prin alte decizii, premierul i-a numit în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului pe Victor Negrescu şi pe Bogdan Mazuru, care va fi reprezentant special al Guvernului României pentru promovarea politicilor memoriei şi combaterea antisemitismului şi a xenofobiei.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni