Update articol:

Premierul Viorica Dăncilă: “Toți bărbații din România și-au găsit ținta perfectă”

Sursa foto: Facebook

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Argeş, că „toți bărbații din România și-au găsit ținta perfectă” în persoana ei.

“Toți bărbații din România și-au găsit ținta perfectă. Toți vor să se lupte cu premierul României. Nu mai au nimic de împărțit între ei. Toți vor ca premierul României să plece de la Palatul Victoria, să nu mai fie președinte de partid. Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe și să demonstrez că greșesc”, a declarat Viorica Dăncilă.

Şefa Executivului a reafirmat că PSD nu ia în calcul ieşirea de la guvernare.

“Voi discuta despre acest lucru în Comitetul Executiv Naţional (…). Vom veni în plenul Parlamentului pentru un vot de încredere. Indiferent dacă Opoziţia depune sau nu moţiune de cenzură, noi trebuie să venim pentru un vot de încredere în Parlament, pentru că avem portofolii în care nu avem miniştri, în care interimatul a expirat, deci trebuie să intrăm în normalitate. Eu n-aş fi aşa de sigură că ne lipsesc 29 de voturi, eu vreau să văd ce se va întâmpla când mergem în Parlament. În politică, totul este posibil. (….) Şi cea mai bună armă politică e negocierea. O să negociem astfel încât să mergem mai departe. O să vedem. (…) Dacă nu vom primi votul de încredere, Guvernul rămâne la forma iniţială şi venim cu o altă formulă”, a afirmat premierul într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Întrebată dacă Pro România va fi un partener de negociere, Viorica Dăncilă a spus: “Nu, exclus!”

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/09/2021)

Raport curent conform art. 234 litera i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (21/09/2021)

Convocare AGOA 27 (28) octombrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (21/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (21/09/2021)

Numire administrator provizoriu