Update articol:

Leader Team Broker a obținut Premiul “Asigurarea pentru securitate cibernetică a anului”, la Gala Financial Intelligence – Video

Leader Team Broker a obținut Premiul “Asigurarea pentru securitate cibernetică a anului”, la Gala Financial Intelligence.

Răzvan Rusu, Fondator Leader Team Broker, a spus: “Sunteți o echipă extrem de dibace. Sunteți un radar al pieței care se uită în toate colțurile și depistează cele mai bune lucruri care s-au făcut anul acesta și în anii precedenți.

Suntem un broker cu capital românesc integral, o companie care a adus inovații în toți cei 14 ani de la înființare. Produsul premiat de dumneavoastră este singurul din România, la momentul actual, care include o paletă extrem de largă pentru acoperirea riscurilor cibernetice, atât în domeniul IT&C, dar și pentru celelalte companii.

Riscurile cibernetice la care sunt expuse societățile românești sunt extrem de mari în momentul de față, sunt foarte multe atacuri. Conform statisticilor, peste 60% din companiile atacate, nu doar în România, ci la nivel global, dau faliment.

Polița de asigurare pe care ați premiat-o nu face decât să acopere toate aceste riscuri cibernetice, inclusiv amenzile GDPR.

Ne-am propus, acum un an de zile, să acoperim o bucățică din tot ce înseamnă piața românească de IT&C. La 12 luni de la lansare, cifrele sunt de 4 ori mai mari, sunt companii mari, medii și mici, care au ales această poliță. Pot sa dau și nume – Tremend, Zitec, Softelligence, FintechOS, care și-au dat seama care sunt provocările anului 2020 și nu numai și au ales această poliță. Suntem convinși că, pe măsură ce digitalizarea devine o regulă, produsul nostru va fi din ce în ce mai solicitat.

Mulțumesc celor peste 40 de clienți ca au ales polița și echipei noastre, condusă de Aleaxndra Durbacă, care, prin determinare si perseverență, a dat dovadă ca se impune această asigurare în România”.

Polița de asigurare de risc cibernetic (cyber risk) și răspundere profesionala dedicată companiilor IT&C, produs aflat in portofoliul Leader Team Broker, a fost extrem de apreciată de Fintech-urile românești cu activitate internațională.  Ea vine ca răspuns la cea mai nouă provocare căreia trebuie să-i facă față companiile din lumea întreagă – transformarea digitală proces care aduce cu sine și riscuri noi.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (25/01/2021)

Calendar Comunicare Financiara 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (25/01/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 18 - 22 ianuarie 2021

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (25/01/2021)

Document informare - alocare actiuni BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (25/01/2021)

Autorizare ASF - Schimbare in conducerea executiva a administratorului SIF4