Update articol:

Premiul Național pentru MET România Energy la Gala „Topul Național al Firmelor”

  • Dl Petre Stroe, CEO: Această nouă recunoaștere denotă continuitate în aplicarea cu succes a modelului nostru de business

MET România Energy a fost premiată pentru performanța excepțională în activitatea de comercializare a energiei electrice, la cea de-a XXVI-a ediție a „Topului Național al Firmelor”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR).

În cadrul Galei de decernare a premiilor, MET România Energy a primit Premiul Național pentru Întreprinderi Mijlocii, ocupând, astfel, primul loc în clasament. Evenimentul de premiere a avut loc în prezența E.S., Președintele României, dl. Klaus Iohannis, și a E.S. Prim-ministrului României, dl. Ludovic Orban.

Dl Petre Stroe, CEO MET România Energy a urcat pe scena Galei Topului Național al Firmelor pentru a primi premiul și diploma oferite de CCIR: “Suntem foarte onorați că, și prin acest premiu, se recunosc rezultatele muncii unei echipe de profesioniști. Este pentru al doilea an consecutiv când MET România Energy, parte a Grupului MET, câștigă premiul care o poziționează în topul furnizorilor de energie electrică. Această nouă recunoaștere denotă continuitate în aplicarea cu succes a modelului nostru de business. Se confirmă astfel, încă o dată, că MET România Energy este un furnizor de top, un partener de încredere pentru clienții și partenerii săi și nu numai.

MET România Energy va continua să facă performanță pentru a avea succes pe piața românească, contribuind, astfel, la îndeplinirea obiectivului stabilit de Grupul MET, de a deveni lider pe piața europeană de energie”.

MET România Energy, filială locală  a Grupului MET, este unul dintre cei mai importanți furnizori privați de energie, printre puținii cu o cotă de piață în creștere pe piața locală. Cu aproximativ 9% cotă de piață pe piața angro a energiei electrice, cât și pe cea de gaze natural, MET România Energy este în topul furniozrilor din țară. În prezent, compania livrează circa 7.000.000 MWh pe an de energie electrică și gaze naturale către 2.600 de clienți, în 5.100 locuri de consum. 

BVBStiri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (07/05/2021)

Contracte cu valoare peste 10% din cifra de afaceri

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 Mai 2021

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Suspendare tranzactionare - 17:12 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera