Update articol:

Președintele regiunii Madrid spune că guvernul spaniol are în vedere închiderea Madridului, din cauza COVID 19

Isabel Díaz Ayuso, foto Twitter Isabel Díaz Ayuso, foto Twitter

* Ministrul egalităţii Irene Montero a fost diagnosticată cu coronavirus, iar vicepremierul Pablo Iglesias a fost pus în carantină * Regii Spaniei au făcut testul pentru SARS-CoV

Isabel Diaz Ayuso, președintele regiunii Madrid, a declarat, astăzi,  că guvernul spaniol are în vedere închiderea Madridului ca o măsură pentru a stopa răspândirea coronavirusului în țară.

Guvernul spaniol a negat, miercuri, că are vreun plan pentru o astfel de blocare.

„Din ceea ce am văzut în orele trecute, este posibilă închiderea Madridului”, a spus Diaz Ayuso pe canalul local de televiziune Tele 5.

În Comunitatea Madrid numărul cazurilor confirmate de coronavirus ajunsese miercuri la 1.024 şi s-au înregistrat 31 de decese.

Ministrul egalităţii Irene Montero a fost diagnosticată cu coronavirus, iar vicepremierul Pablo Iglesias a fost pus în carantină, potrivit Reuters, care adaugă că toţi miniştrii din cabinet vor fi testaţi astăzi pentru coronavirus. De altfel, la şedinţa executivului programată pentru astăzi participă doar miniştrii a căror prezenţă este necesară pentru a aproba noile măsuri anticoronavirus. Toate reuniunile premierului Pedro Sanchez vor fi ţinute exclusiv prin videoconferinţă.

Întreg Guvernul spaniol a fost testat după ce ministrul Egalităţii de şanse, Irene Montero, a fost diagnosticat cu Covid-19 şi viceprim-ministrul Pablo Iglesias este în plasat în carantină.

Montero a anunţat pe reţelele sociale că se simte bine şi că respectă recomandările autorităţilor sanitare.

 

Regii Spaniei au făcut testul pentru SARS-CoV-2

Regii Spaniei s-au supus joi testului pentru virusul SARS-CoV-2 ca măsură de precauţie indicată de autorităţile sanitare, iar rezultatele testului vor fi comunicate public, a informat Casa Regală, citată de EFE.

Decizia a fost luată după recentele activităţi publice exercitate în ultima perioadă de regele Felipe al VI-lea şi regina Letizia.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022