Update articol:

Prim-Vicepreședintele PNL Iași, Lucian Rusu, apel către guvernul Ciucă de respectare a angajamentelor de dezvoltare a Iașului

Prim-Vicepreședintele PNL Iași, Lucian Rusu, a făcut un apel către Guvernul condus de Nicolae Ciucă să respecte angajamentele luate de către Partidul Național Liberal în campania electorală, respectiv de dezvoltare a Iașului și a României.

El a scris pe Facebook: „În campanie le-am promis ieșenilor că Dezvoltăm Iașul, le-am promis românilor că Dezvoltăm România!

Guvernul condus de premierul Nicolae Ciucă este obligat să ducă la îndeplinire aceste angajamente și să nu uite că pandemia nu a dispărut, sistemul sanitar rămâne sub asediu, criza energetică nu a fost soluționată iar pierderile educaționale nu au fost recuperate.

Românii nu se împart în funcție de opțiunea politică sau de prezența la vot. Toți sunt cetățenii acestei țări și au dreptul la o educație de calitate, servicii de sănătate performante, o infrastructură rutiera sigură, venituri decente și, în esență, un nivel de trai din ce în ce mai ridicat.

Marile reforme se realizează prin consens, iar dacă acest nou Guvern reușește să transforme în realitate promisiunile făcute românilor, atunci va recredibiliza și clasa politică și încrederea cetățenilor în reformele profunde”

BVB | Știri BVB

PREBET SA AIUD (PREB) (07/12/2021)

Numire administratori provizorii si Convocare AGA O & E 12/13 Ianuarie 2022