Update articol:

Procurorul Lucian Papici, eliberat din funcţie ca urmare a pensionării

tribunal, proces, justitie sursa Pixabay

Lucian Papici, procurorul care i-a anchetat pe Năstase, Dragnea și Becali, s-a pensionat

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea lui Lucian Gheorghe Papici din funcţia de procuror cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Lucian Papici a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării.

El a avut două mandate de şef al Secţiei I de combatere a corupţiei din DNA. În 2013, a preluat conducerea Serviciului pentru efectuarea urmării penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a DNA. A lucrat de-a lungul timpului în mai multe dosare celebre instrumentate de către DNA, între care “Trofeul calităţii” -în care fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la închisoare cu executare, “Caltaboşul” -în care fostul ministru al agriculturii Decebal Traian Remeş a fost condamnat la închisoare cu executare, “Valiza”, ICA – în care Dan Voiculescu a fost condamnat, în primă instanţă, la cinci ani de închisoare, Fraude la referendum”, în care preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată, dosarul „2 Mai”, în care fostul ministru al tineretului Monica Iacob Ridzi, de asemenea, a fost trimisă în judecată.  În 2015, Papici s-a întors la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, potrivit Agerpres.

Preşedintele Iohannis a semnat, vineri, şi decretele pentru reîncadrarea în funcţia de magistraţi pentru Florica Lază – judecător la Tribunalul Bucureşti, Carmen-Marilena Popa – judecător la Tribunalul Alba, Adrian Doru Russu – judecător la Judecătoria Topliţa, Vivi Florin Şuiu – judecător la Judecătoria Reşiţa.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (29/11/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 22 - 26 noiembrie 2021

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK - OB. 2028 (RBRO28) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK _ OB. 2026 (RBRO26) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere