Update articol:

Prostest spontan la Tarom; peste 100 de angajați nemulțumiți de salarii și condițiile de muncă

 
În după-amiaza zilei de luni mai mulți angajați din direcția tehnică a companiei TAROM au început un protest spontan în hangarul companiei din cauza nemulțumirilor legate de salarii și condițiile de muncă. Peste 100 de angajați TAROM care fac parte din Sindicatul Național Tehnic TAROM (SNTT) au declanșat un protest spontan în hangarul companiei aeriene de la aeroportul Henri Coandă, potrivit boardingpass.ro, citat de stiripesurse.ro.

Potrivit informațiilor obținute, directorul general al TAROM a ajuns în hangar pentru a discuta cu angajații care participă la protest. Protestul are loc la doar câteva zile după ce în interiorul companiei a circulat un document în care se afla un tabel cu bonusuri în valoare de peste 15000 RON acordate în decembrie 2019 unui număr de 34 de angajați din departementele comerciale, IT și achiziții ale companiei TAROM.

Aurel Curdov, fost angajat al TAROM și lider al sindicatului scrie pe Facebook la orele prânzului: „Astăzi 20.01.2020, a început un protest spontan la hangarul Direcției Tehnice TAROM. Principalele revendicări ale protestatarilor sunt condițiile de muncă, stoparea abuzurilor și discriminărilor, precum și situația pecuniară precară.” „Sunt solidar ci protestatarii care sunt și membrii și nemembrii ai Sindicatului Național Tehnic TAROM (SNTT). Personal nu am putut fi acolo alături de ei deoarece o decizie internă a TAROM, prin abuz, îmi interzice să iau legătura în mod spontan cu membrii SNTT.” „Acest protest era previzibil și arată că demersurile făcute de SNTT au fost corecte și justificate ele fiind rezultanta doleanțelor membrilor acestei organizații.” „Conducerea TAROM a refuzat să stea de vorbă cu protestatarii până la această oră”.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (27/03/2020)

Lansare laborator RT PCR; actualizare informare privind caz pozitiv COVID-19

VRANCART SA (VNC) (27/03/2020)

Comunicat - Masuri Covid-19

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/03/2020)

Suspendare temporara procedura de selectie si numire Director Financiar provizor

MECANICA FINA SA (MECE) (27/03/2020)

Raport auditor - art. 82, Legea 24/2017 - SEM. 2 2019