Update articol:

Proteste anti-restricţii în România pentru a treia zi la rând

Sute de români au ieşit în stradă, pentru a treia zi la rând, ca să protesteze faţă de noile restricţii impuse de autorităţi la nivel naţional, în contextul pandemiei de coronavirus.

În Bucureşti, protestatarii, în cea mai mare parte fără măşti de protecţie, s-au adunat iniţial la Piaţa Universităţii, după care au plecat în marş spre Ministerul Afacerilor Interne, ulterior îndreptându-se spre Piaţa Victoriei, pentru a continua protestul în faţa sediului Guvernului.

În Piaţa Universităţii sunt şi reprezentanţi ai  sectorului HoReCa, grav afectat de restricţiile pandemice. Până acum nu au fost semnalate incidente între cei câteva zeci de protestatari şi jandarmi.

Câteva sute de oamenii au ales să conteste în stradă noile restricţii şi în alte oraşe, la Vaslui, Braşov, Botoşani, Constanţa şi Cluj Napoca.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (26/09/2023)

Achizitie servicii expert independent pentru selectie directori cu mandat

ALTUR S.A. (ALT) (26/09/2023)

Demisie administrator

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (26/09/2023)

Document de informare - atribuirea cu titlu gratuit a unor actiuni in baza SOP

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (26/09/2023)

Reluare tranzactionare ora 17:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 1006/26.09.2023 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni TRANSI