Update articol:

Provocările de securitate comune, parteneriate energetice şi comerciale bilaterale – pe agenda întâlnirii Trump – Iohannis din SUA, din 20 august 

www.presidency.ro www.presidency.ro

Președintele american Donald Trump îl va primi pe preşedintele Klaus Iohannis la Casa Albă, în 20 august, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale din SUA.

Cei doi lideri vor discuta despre cea mai bună abordare a provocărilor de securitate comune cu care se confruntă SUA şi România şi despre modalităţile de a promova parteneriate energetice şi comerciale bilaterale şi echitabile.

Vizita survine în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi 15 ani de apartenenţă la NATO, notează Casa Albă.

Preşedintele Trump aşteaptă „cu nerăbdare” să sărbătorească aceste aniversări importante împreună cu preşedintele Iohannis, menţionează preşedinţia americană în încheierea comunicatului.

 

 

 

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Finalizarea programului de rascumparare a actiunilor proprii

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/07/2020)

Convocare AGEA pentru data de 21 august 2020

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.06-03.07.2020

Un pensionar a întrerupt conferința de presă susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu

Violeta Alexandru: “PSD se folosește de drama acestor oameni. PSD îi folosește și îi exploatează pentru a bruia” (video)

Conferința de presă susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu a […]