Update articol:

Provocările de securitate comune, parteneriate energetice şi comerciale bilaterale – pe agenda întâlnirii Trump – Iohannis din SUA, din 20 august 

www.presidency.ro www.presidency.ro

Președintele american Donald Trump îl va primi pe preşedintele Klaus Iohannis la Casa Albă, în 20 august, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale din SUA.

Cei doi lideri vor discuta despre cea mai bună abordare a provocărilor de securitate comune cu care se confruntă SUA şi România şi despre modalităţile de a promova parteneriate energetice şi comerciale bilaterale şi echitabile.

Vizita survine în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi 15 ani de apartenenţă la NATO, notează Casa Albă.

Preşedintele Trump aşteaptă „cu nerăbdare” să sărbătorească aceste aniversări importante împreună cu preşedintele Iohannis, menţionează preşedinţia americană în încheierea comunicatului.

 

 

 

Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a anunțat un nou protest pe […]

Autorităţile vor finanţa înfiinţarea Institutului Naţional de Genomică care va permite României să progreseze în privinţa geneticii umane, […]