Update articol:

Radu Tudor, despre scandalul Cîțu: România a avut un președinte care a băut zece ani și a turnat la Securitate

Facebook Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor reacţionează la scandalul privind conducerea de către Florin Cîţu sub influența alcoolului, soldat cu două zile de încarcerarea în SUA.

Acesta a scris: “Cîțu a condus băut acum 20 de ani și decontează tot acum. Inevitabil, pentru functia de prim ministru. Nu cred ca poate fi evitata sau ascunsa dezbaterea pe acest subiect.
România, însă, a avut un președinte care a băut non stop 10 ani, în ambele mandate. Mergea și la televizor, să-i învețe pe români cum trebuie sa bea alcool. A fost ales, reales, acum are toate privilegiile din lume. S-a confirmat și faptul că a turnat la Securitate de la 18 ani.
O bună parte dintre cei care sunt azi foarte exigenti cu Florin Cîțu l-au slujit pe bețivan in cele mai sinistre operațiuni impotriva democratiei romanesti.
Ipocrizia si dublul standard fac parte din caracteristicile definitorii ale dezbaterii publice romanesti. Dintotdeauna”.

Premierul confirmă că a fost arestat două zile în SUA, acum 20 de ani, pentru conducere sub influenţa alcoolului; “Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare”

 

 

Ciolacu: Solicit preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia şefului Executivului

 

BVB | Știri BVB

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/12/2022)

Semnare Memorandum de Intelegere privind Coridorul Vertical