Update articol:

Raiffeisen Bank confirmă fără echivoc declarația facută de BCR: Nu s-au făcut presiuni din partea autorităților nici asupra noastră

Raiffeisen Bank confirmă fără echivoc declarația facută de BCR și subliniază că nu s-au făcut presiuni din partea autorităților nici asupra sa, ne-au transmis în această seară oficialii băncii.

Zdenek Romanek, președintele&CEO Raiffeisen Bank România, a declarat: “Susținem pe deplin aderarea României la spațiul Schengen și vom continua să sprijinim demersurile autorităților pentru realizarea acestui deziderat.”

Și reprezentanții BCR ne-au transmis, la solicitarea noastră, că nu s-au efectuat niciun fel de presiuni asupra Băncii Comerciale Române şi nu au cunoştinţă de astfel de cazuri, cel puţin în ceea ce priveşte BCR.

 

Ieri, Reprezentanţii Raiffeisen Bank şi-au exprimat surprinderea faţă de votul negativ dat aderării României la Spaţiul Shengen, dar au subliniat că nu comentează deciziile politice.

Raiffeisen: Nu suntem în măsură să comentăm deciziile cu caracter politic,mai mult decât că ne arătăm surprinşi de această decizie

BVB | Știri BVB

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/01/2023)

Amendament - raport conf. art. 108 din Legea 24/2017 (R)

TERAPLAST SA (TRP) (30/01/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 ianuarie - 27 ianuarie 2023