Update articol:

Rareş Bogdan, despre desfiinţarea postului lui Gabi Musteaţă, după dezvăluirile Recorder: “Este o formă de abuz incalificabil”

Foto Facebook Foto Facebook

„În seara în care a apărut dezvăluirea Recorder am spus că vom pierde în jur de 2-3 procente, pentru că se va duce ca o rachetă, pentru că noi am promis criterii de performanță și o altă politică decât PSD

“Este o formă de abuz incalificabil”, a fost reacţia europarlamentarului PNL Rareș Bogdan, întrebat la DIGI 24 cu privire la faptul că, după reportajul Recorder, Petru Avram, directorul ABA Prut-Bârlad, l-a dat afară pe inginerul Gabi Musteață pentru dezvăluirile făcute.

„O chestiune care, din păcate orice declarație face Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Florin Cîțu, Ilie Bolojan, Emil Boc, Robert Sighiartău sau alți lideri PNL, sunt acoperite, date la o parte de acțiuni ale unor personaje minore care își închipuie că venirea la putere echivalează cu gestionarea fără niciun discernământ a unor domenii esențiale. Nu știu cine e Petru Avram, am înțeles că este un coleg de-al meu, îmi pare rău pentru comportamentul dânsului”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Acesta l-a atacat din nou pe Ludovic Orban, președintele partidului, în contextul unui nou scandal cu numiri politice la Apele Române, în care este implicat partidul. Prim-vicepreședintele PNL a afirmat că Ervin Molnar – actual deputat PNL – trebuia demis de la șefia Administrației Naționale „Apele Române”, după ce a decis schimbarea inginerului Ovidiu Ianculescu de la SGA Mureș cu un membru de partid, care nu avea legătură cu activitatea în companiei de stat.

Inginerului din reportajul Recorder, care s-a opus angajării unei ospătăriţe la ABA Prut-Bârlad, i s-a desfiinţat postul, rămânând fără loc de muncă

 

„În seara în care a apărut dezvăluirea Recorder am spus că vom pierde în jur de 2-3 procente, pentru că se va duce ca o rachetă, pentru că noi am promis criterii de performanță și o altă politică decât PSD. Vă spun din start: nu este deloc corect, cred că trebuia să fi acționat încă de atunci, demițându-l pe domnul Ervin Molnar și să cerem noi o anchetă internă”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

„Mă bucur că Florin Cîțu a solicitat acest lucru (n.r. a trimis corpul de control al premierului), pentru a verifica ce s-a întâmplat, iar pentru a dovedi că suntem complet diferiți de PSD și de toți ceilalți și vrem cu adevărat reformă în România trebuie să aplicăm criteriile de performanță. Sunt convins că Florin Cîțu va aplica criteriile de performanță în fiecare companie națională, nu doar la Apele Române”, a completat el.

ABA Prut-Bârlad anunţă încetarea relaţiilor contractuale cu directorul tehnic de la Exploatare Lucrări Hidrotehnice, Gabi Musteaţă, dar și cu ospătărița Simona Iancu

 

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022