Update articol:

Rareş Bogdan: Nu mai merge doar cu ”jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut

Foto Facebook Foto Facebook

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, le-a transmis colegilor săi de partid că este important cum guvernează atât local, cât şi la nivel naţional, iar sloganurile împotriva PSD nu o să mai fie suficiente pentru a câştiga viitoarele alegeri.

“Vreau să-i salut pe toți colegii mei, pe Florin Cîțu, viitorul președinte al PNL, Pe Ludovic Orban, actualul președinte PNL. Am un regret profund că nu se află în Guvern și domnul Boloș.

Vreau să vă mulțumesc pentru scorul obținut la europarlamentare pentru că, datorită și dumneavoastră, PNL cea mai mare echipă în PPE și Parlamentul European. Îi asigur pe români că se va vedea creșterea economică în viața fiecăruia dintre voi.

Se fac eforturi, știu cut s-a bătut Klaus Iohannis pentru cele 80 de miliarde de la Bruxelles. Mă doare pentru că poate nu comunicăm suficient ce am făcut în aceste luni de guvernare.

Pentru actuala perioadă a PNL, Florin Cîțu este cea mai bună alegere și eu pot ajuta ca și comunicator. Pe lângă cei 5 oameni care eram la început, echipa s-a mărit.

Avem o şansă pe care, dacă nu o vom exploata, dragii mei, nu ne va ierta nimeni. Dumneavoastră veţi merge în faţa comunităţilor dumneavoastră şi îi veţi convinge în următorii trei ani de zile. Noi ne vom bate începând de la europarlamentare, la parlamentare, la prezidenţiale, locale, pentru a-i convinge pe români că am făcut ceea ce trebuie, pentru că nu mai merge doar cu “jos ciuma roşie”, va trebui să arătăm ce am făcut”, a spus Rareş Bogdan, vineri seara, la alegerile din PNL Sibiu, potrivit Agerpres.

 

BVB | Știri BVB

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (07/07/2022)

Solicitare completare ordine de zi AGA 29.07(01.08).2022

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (07/07/2022)

Raportare detineri sub pragul de 10% din totalul drepturilor de vot

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (07/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021