Update articol:
95% dintre români vor competenţă în companiile de stat

Răzvan Nicolescu: “Aş vrea să trăiesc din nou ziua în care numirile în companiile de stat se fac pe criterii de competenţă; încurajez Academia Română să monitorizeze situaţia din companiile de stat listate si chiar să devină acţionar simbolic în acestea”

Aş vrea să trăiesc din nou ziua în care numirile în companiile de stat se fac pe criterii de competenţă; pornind de la faptul ca 95% dintre români vor competenţă în aceste companii, încurajez Academia Română să monitorizeze ce se întâmplă în companiile de stat listate si chiar să devină acţionar simbolic în acestea, a declarat Răzvan Nicolescu,  partener Deloitte și lider pentru Europa Centrală responsabil de industria gazelor naturale, petrolului și produselor chimice, la lansarea „Barometrului securității energetice – Iunie 2020”, prezentat de Institutul de Științe Politice și Relații internaționale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Române (ISPRI) prin Laboratorul de Analiză a Războiului Informațional și Comunicare Strategică (LARICS).

Domnia sa a spus: “Potrivit sondajului, 95% dintre români susțin că numirile în companiile de stat să fie făcute pe criterii de competență. Este fabulos acest procent și eu încă mai sper că acest lucru să se întâmple, ca numirile în companiile și unele instituții de stat să fie făcute pe criterii de competență și aș vrea să trăiesc din nou ziua în care acest lucru se va întâmpla”.

Răzvan Nicolescu a lansat şi o provocare Academiei Române: “Încurajez Academia Română să monitorizeze ce se întâmplă în companiile de stat listate si chiar să devină acţionar simbolic în acestea”.

BVBStiri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (03/08/2021)

Rezultate exprimare optiune conform Hotararea nr. 3 AGEA 27.04.2021

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (03/08/2021)

Convocare AGAE_07/08 Septembrie 2021

TERAPLAST SA (TRP) (03/08/2021)

Hotarare CA din 02.08.2021

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (03/08/2021)

Conferinta telefonica investitori si analisti - S1 2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (03/08/2021)

Solutionare definitiva litigiu KJK Balkan Holding S.a.r.l