Update articol:

RCS & RDS a contractat două facilități de credit în valoare de 150 de milioane de euro, asistată de Filip & Company

Echipa Filip & Company a asistat RCS & RDS S.A. și societățile din grupul său, Digi Communications N.V., DIGI Távközlési (subsidiara din Ungaria a RCS & RDS), Invitel Távközlési Zrt și DIGI Spain Telecom S.L.U. (subsidiara din Spania a RCS & RDS) cu privire la contractarea a două facilități de credit pe termen mediu, cu o valoare totală de 150 de milioane de euro si cu o structura de facilitati incrementale, în scopul refinanțării datoriei existente și realizării de investiții, potrivit unui comunicat. Împrumutul va fi acordat de un sindicat format din mai multe bănci din România și din străinătate.
“Digi este un grup care nu se oprește niciodată, nici măcar într-un an ca acesta. Mereu construiesc ceva, mereu investesc undeva și inovează continuu, inclusiv în ceea ce privește structurile de finanțare folosite. Această facilitate aduce o serie de elemente noi care fac viața mai ușoară pentru o companie atât de activă, inclusiv din punct de vedere financiar. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă, întotdeauna este o experiență excelentă”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și head of Corporate and M&A Department la Filip & Company.
Echipa Filip & Company care a asistat RCS & RDS în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și le-a inclus pe Rebecca Marina (associate), Andreea Banică (associate) și Diana Dincă (associate).

BVBStiri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (18/01/2021)

Informatii cu privire la perioada inchisa tranzactionarii: 23 ian - 22 feb 2021

STK EMERGENT (STK) (18/01/2021)

Schimbare denumire administrator STK Emergent