Update articol:

Reacţia OMV Petrom la protestele sindicatelor: Remunerația angajaților este la niveluri competitive pentru industria relevantă de petrol și gaze și include bonusuri în cuantum fix și indemnizații speciale

Petrom

Remunerația angajaților OMV Petrom este la niveluri competitive pentru industria relevantă de petrol și gaze și include bonusuri în cuantum fix și indemnizații speciale conform Contractului colectiv de muncă, precum si alte beneficii, cum ar fi sistemul privat de asigurări, indemnizație de vacanță / zile libere plătite sau bonusuri legate de performanță, a transmis conducerea OMV Petrom la solicitarea noastră, după ce sindicatele au anunţat proteste pentru astăzi.   

OMV Petrom a transmis: “Vom menține același nivel competitiv si pe viitor, intenție pe care am exprimat-o și în cadrul negocierilor pentru Contractul colectiv de muncă, aflată în plină desfășurare. Ținem seama de contextul economic actual și evoluția companiei și ne dorim să ajungem la un rezultat favorabil pentru salariații noștri cat mai curând. Ne bazăm pe buna-credință a partenerilor noștri din sindicat pentru a finaliza negocierile cu rezultate bune pentru toate părțile implicate”.

Câteva sute de salariaţi OMV Petrom vor organiza miercuri acţiuni de protest, fiind nemulţumiţi de oferta făcută de companie în cadrul negocierilor noului Contract Colectiv de Muncă, care este deconectată de evoluţia costurilor, a anunţat Sindicatul Naţional Petrom, printr-un comunicat.

 

Salariaţi ai OMV Petrom protestează miercuri, nemulţumiţi de oferta companiei în negocierile noului contract colectiv de muncă

BVB | Știri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (28/11/2022)

Completarea Convocatorului AGEA, convocata pentru data de 15/16 decembrie 2022

SOCEP S.A. (SOCP) (28/11/2022)

Plata dividend conform Hotarare AGOA 27.09.2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (28/11/2022)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 21-25.11.2022

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (28/11/2022)

Convocare reuniune Consiliu de Administratie 7 decembrie 2022

MedLife S.A. (M) (28/11/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 21 -25 noiembrie 2022