Update articol:

Replica lui Cîțu pentru liderii PSD care l-au ironizat: Vacanță frumoasă până în 2028

Premierul Florin Cîțu le-a transmis, prin funcția Stories a Instagram și Facebook, “Vacanță frumoasă până în 2028” liderilor PSD Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, care au postat o fotografie în care se aflau la un restaurant în Vama Veche, cu mesajul ironic: „Florin, noi suntem aici. Tu?!”, scrie digi24.ro.

„Vacanță frumoasă până în 2028

I got this (Mă ocup eu de asta)”, este mesajul lui Florin Cîțu pentru liderii social-democrați Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu.

Premierul face aluzie la perioada în care PSD ar putea rămâne în opoziție, după alegerile parlamentare din 2024.

Liderii PSD au publicat sâmbătă seara, pe Facebook, o fotografie în care apar la o terasă, la un pahar cu bere, iar mesajele care însoțesc postările sunt ironii la adresa premierului Florin Cîțu în legătură cu problemele cu alcoolul pe care le-a avut în Statele Unite.

„Florin, noi suntem aici. Tu?!” – scrie Marcel Ciolacu, care precizează că fotografia este făcută la Vama Veche, un alt „trolling” la adresa lui Florin Cîțu, care a promis că va veni la un moment dat în această vară la Vama Veche.

Alături de Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, în fotografie apare primarul PSD din Limanu, comuna de care aparține Vama Veche, Daniel Georgescu, cel care spunea în urmă cu câteva luni că premierul nu este binevenit în localitatea sa.

Fotografia este postată cu hashtagul „#wewillrockyou”, de asemenea o aluzie ironică și cu dublu înțeles la adresa premierului, un fan al muzicii rock. Expresia în limba engleză are însă înțelesul de „te vom da jos”.

La rândul său, Sorin Grindeanu publică și el o fotografie asemănătoare, în care, în plus, este întors spre obiectivul camerei un meniu unde se vede scris cu litere mari cuvântul „Bar”. Mesajul postării lui Sorin Grindeanu este în engleză și este însoțit de un emoticon: „Don’t drink and drive !!!” (Nu conduceți dacă ați consumat alcool! – n.r.).

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2021)

Situatia inregistrarii la RC Bucuresti a hotararilor AGOA si AGEA din 10.09.2021

MECANICA FINA SA (MECE) (22/09/2021)

Completare Raport Anual 2020 - raport consolidat

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (22/09/2021)

Actualizarea componentei comitetelor consultative ale societatii

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (22/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (22/09/2021)

Completarea ordinii de zi a AGEA din 20/21.10.2021