Update articol:

Dan Ghiță, Rombet: Dacă restricțiile se vor prelungi, iar guvernul nu va sprijini companiile, va urma o perioadă cu multe insolvențe și chiar falimente

Interviu cu Dan Ghiță, Președintele Asociației organizatorilor de jocuri de noroc ROMBET, despre efectele pandemiei COVID-19, în industria jocurilor de noroc.

Reporter: Cum afectează pandemia COVID-19 industria jocurilor de noroc?

Dan Ghiță: Din păcate, nu cred că există industrie care să nu fie afectată de această pandemie. Pe partea de landbase industria este lovită din plin, faptul că locațiile sunt închise face ca situația să fie foarte grea pentru operatori, toți caută soluții pentru a trece peste această situație.

Pe online lucrurile stau un pic diferit , încă există activitate.

Reporter: Ce schimbări credeți că vor există în industria jocurilor de noroc din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea Coronavirusului?

Dan Ghiță: Dacă restricțiile se vor prelungi și dacă guvernul nu va sprijini companiile pe perioada crizei, va urma o perioadă foarte grea cu multe insolvențe și chiar falimente. 

Reporter: Vă așteptați să crească piața jocurilor de noroc online?

Dan Ghiță: Pe termen scurt da, depinde cât va dura criza și ce impact va avea pentru jucători. După ce va trece pandemia, online-ul va rămâne cu o creștere comparativ cu perioada de dinainte. Aici fac referire și la numărul de jucători care va fi sigur pe creștere, pentru că  cei care erau prezenți în landbase vor căuta alternative în perioada asta și o parte se vor fideliza în online, cât  și implicit la volumul de joc.

Reporter: Într-o posibilă criză financiară cauzată de coronavirus, cum vor reacționa clienții din industria de gamblig, în opinia dumneavoastră?

Dan Ghiță: Dacă va fi o criză financiară, probabil că și jucătorii vor interacționa cu domeniul proporțional cu posibilitățile pe care le vor avea în momentul respectiv.

BVB | Știri BVB

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (07/12/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 5-6 decembrie si finalizare etapa 1

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (07/12/2022)

Notificare Estinvest - rezultate oferta publica de cumparare de actiuni emise de CHIMCOMPLEX

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (07/12/2022)

Politica acordare dividende si Procedura selectie auditor financiar