Update articol:
Duminică, 13 iunie 2021, la Palatele Brâncovenești – Mogoșoaia

Revista Patronatului Român organizează primul eveniment din seria de comunicări și dezbateri „Bursa antreprenoriatului social și cultural”

Revista Patronatului Român organizează primul eveniment din seria de comunicări și dezbateri „Bursa antreprenoriatului social și cultural”

Revista Patronatului Român organizează duminică, 13 iunie 2021, la Palatele Brâncovenești – Mogoșoaia, primul eveniment din seria de comunicări și dezbateri „Bursa antreprenoriatului social și cultural”. Acesta este un proiect dezvoltat de Revista Patronatului Român împreună cu Florin Negreanu, Oana Pastramă, Ana Raluca Chișu, Ionuț Iamandi, Cristina-Emanuela Dascălu.

Bursa antreprenoriatului social și cultural, în prima sa ediție, va face o trecere în revistă a unor teme relevante pentru înțelegerea și dezvoltarea activităților de antreprenoriat social, ce vor include și rezultate ale unor cazuri concrete de practică. Alături de noi îi vom avea pe Cezar-Iulian ARMAȘU, Alin C. POP, Oltea ȘERBAN-PÂRÂU, Cristina-Emanuela DASCĂLU, Ana-Raluca CHIȘU, Oana PASTRAMĂ, Florin NEGREANU.

Conferința se va desfășura în cadrul celei de-a X-a ediții a Mogoșoaia ClasicFest, eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin intermediul Centrului Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului, Asociației Culturală Pro Valores (Președinte Sebastian Crăciun) și Ovlasart.

În cadrul evenimentului va avea loc și festivitatea de premiere a studenților care au participat la “Concursul de eseuri și articole pentru studenți” organizat de Revista Patronatului Român.

Revista Patronatului Român vă invită să urmăriți transmisia live a evenimentului, pe pagina de social media, duminică, incepand cu ora 15:00

Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/bursa-antreprenoriatului-social-si-cultural/

BVBStiri BVB

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (23/06/2021)

Initiere procedura de selectie auditor financiar

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (23/06/2021)

Decizia ASF nr. 800/22.06.2021

WTI LIGHT SWEET TURBO SHORT 1/70/68 (EBWTITS37) (23/06/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 24 si 25 Iunie 2021