Update articol:
Probleme pentru clienţii ING la tranzacţiile efectuate prin intermediul Revolut de pe carduri Visa

Revolut: “Lucrăm contra-cronometru pentru a ne asigura că banii vor fi virați cât mai repede înapoi în conturile afectate”

Utilizatori din România ai serviciului Revolut s-au plâns că le-au fost dublate sumele la alimentările de cont de pe carduri Visa, în acest week-end.

Compania a reacționat,  susținând  că lucrează pentru remedierea problemelor.

“Ni s-a adus la cunoștință faptul că o serie de alimentări de cont realizate în acest weekend prin top-up de pe carduri emise de Visa au fost dublate. În momentul de față, colegii noștri investighează situația și lucrăm contra-cronometru pentru a ne asigura că banii vor fi virați cât mai repede înapoi în conturile afectate. Ne cerem sincer scuze pentru neplacerile create și vă asigurăm că lucrăm activ la remedierea situației”, a transmis Revolut, duminică, pe Facebook.

O parte dintre clienţii ING au întâmpinat, duminică, probleme asociate tranzacţiilor efectuate prin intermediul Revolut de pe carduri Visa, ING primind spre procesare plăţile de două ori, informează banca pe propria pagină de Facebook.

„Suntem în contact direct cu echipa Revolut pentru reglarea tranzacţiilor pentru clienţii ING afectaţi. Pentru situaţii urgente va rugăm contactaţi call center: 0314062464”, au scris reprezentanţii băncii.

Probleme pentru clienţii ING la tranzacţiile efectuate prin intermediul Revolut de pe carduri Visa

 

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (28/05/2020)

Notificare praguri detineri/vot peste si sub 5%

CEMACON SA (CEON) (28/05/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (28/05/2020)

Declaratie detineri la emitentul SIF 1

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (28/05/2020)

Hotarare CA - Fuziunea de principiu a companiilor de distributie din Grup