Update articol:

RIA Novosti: Şefii Donetk și Lugansk i-au cerut lui Putin să recunoască independenţa republicilor

Vladimir Putin Sursa foto: en.kremlin.ru

* Pușilin și Pasechnik s-au adresat lui Putin cu o cerere de recunoaștere a independenței republicilor

 

Șefii republicilor autoproclamate Donețk (RPD) și Lugansk (LPR), Denis Pușilin și Leonid Pasechnik, au făcut apel la Vladimir Putin cu o cerere de recunoaștere a independenței RPD și LPR, potrivit Ria Novosti. 

În plus, șefii republicilor i-au cerut președintelui Rusiei să ia în considerare posibilitatea încheierii unui acord de cooperare și posibilitatea interacțiunii în sectorul apărării.
După cum a remarcat șeful DPR , autoritățile ucrainene au decis asupra unei soluții în forță a conflictului. El a subliniat că Donbasul apreciază foarte mult eforturile Moscovei în procesul de negociere a acordurilor de la Minsk, dar acordurile nu împiedică Kievul , care primește sprijin militar de la Washington , să încalce armistițiul stabilit.
Pushilin a adăugat că locuitorii din Donbass se simt ruși în spirit, iar scopul lor principal este integrarea cu Rusia.
„Deciziile dumneavoastră politice – precum recunoașterea documentelor eliberate locuitorilor republicilor noastre, precum și posibilitatea de a deveni cetățean al Federației Ruse – sunt neprețuite pentru noi, ca și pentru oamenii care se simt ruși în spirit și vor integrarea în societatea socio-politică și spațiul cultural rusesc”, a spus el.
Informațiile despre pregătirea Forțelor Armate ale Ucrainei pentru o ofensivă la scară largă au fost confirmate și de șeful LPR  Leonid Pasechnik .
„Stimate Vladimir Vladimirovici, pentru a preveni moartea în masă a populației civile a republicii, dintre care 300.000 sunt cetățeni ai Rusiei, vă rog să recunoașteți suveranitatea și independența Republicii Populare Lugansk”, a spus el într-un discurs difuzat de postul de televiziune Rossiya 24.
Potrivit acestuia, o catastrofă umanitară în regiune a fost evitată doar datorită asistenței rusești.

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (07/06/2023)

Notificare - tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (07/06/2023)

Incasare suma din diminuare capital social Recyplat Limited

AAGES S.A. (AAG) (07/06/2023)

Hotarari CA din 07.06.2023

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (07/06/2023)

Completare ordine de zi AGA E si AGA O 03/04.07.2023