Update articol:

Romcab anunță că Valtecia Development i-a cerut, din nou, falimentul

Romcab (MCAB) anunță că Valtecia Development i-a cerut, din nou, falimentul, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Compania a transmis: “Subscrisa ROMCAB S.A. (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement), emitem prezentul raport prin intermediul căruia aducem la cunoștința celor interesați faptul că Romcab a fost inștiințată privind o nouă cerere de faliment înaintată de către Valtecia Development. În acest moment, nu deținem informații oficiale despre litigiul aferent, nefiind realizată procedura de comunicare și citare față de subscrisa.

De-a lungul perioadei de insolvență, Valtecia Development/Achiziții au formulat alte două cereri de faliment, față de care instanțele de judecată au pronunțat soluții de respingere sau au făcut obiectul unor renunțări din partea însăși a Valtecia.”

Acțiunile Romcab (MCAB) au revenit la tranzacționare, la inceputul lunii martie, după confirmarea planului de reorganizare, în instanță, pe 18 februarie, și aprobarea revenirii pe bursă de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Instanța a confirmat, pe 18 februarie, planul de reorganizare al Romcab (MCAB). Decizia este executorie. La finalul anului trecut, creditorii Romcab (MCAB) au aprobat planul de reorganizare.

ROMCAB S.A. se află în insolvență şi este reprezentată în mod legal prin administrator special Zoltan Prosszer și sub supravegherea administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL.

BVBStiri BVB

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (15/10/2021)

Convocare AGEA pentru data de 8 decembrie 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (15/10/2021)

Act aditional la contract de credit

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)