Update articol:

Romcab – contract de credit în valoare de 23 milioane de euro

Romcab a securizat o importantă sursă suplimentară de venit ca urmare a semnării prin Administratorul Special în data de 24 Martie 2021 a unui contract de credit în valoare de 23 milioane de EUR, cu maturitate de 6 ani și perioada de grație la principal de 4 ani, în urma  confirmării planului de reorganizare propus de Romcab S.A. de către judecătorul sindic în dată de 18 februarie 2021 și în conformitate cu prevederile acestuia, informează un comunicat de presă al companiei.

Potrivit Romcab, utilizările din facilitate vor avea loc după constituirea garanțiilor, după ce confirmarea planului de reorganizare devine definitivă și după finalizarea negocierilor cu creditorii aflați în procedura de insolvență. Sursele bănești puse la dispoziție prin acest contract de credit, alături de veniturile realizate din activitatea curentă, vor fi utilizate de Romcab S.A. pentru a da substanță prevederilor exprese ale planului de reorganizare.

Conform oficialilor Romcab, atragerea unor surse de finanțare, că surse complementare veniturilor realizate din activitatea curentă pentru realizarea planului de reorganizare, este prevăzută în mod expres în planul de reorganizare aprobat de Adunarea Creditorilor în dată de 18 Decembrie 2020.

Acțiunile Romcab (MCAB) au revenit la tranzacționare în luna martie, după confirmarea planului de reorganizare, în instanță, pe 18 februarie, și aprobarea revenirii pe bursă de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

 

Acțiunile Romcab revin la tranzacționare, după confirmarea planului de reorganizare; Limita de variație a fost suspendată

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (29/11/2021)

Notificare rascumparare actiuni proprii 22 - 26 noiembrie 2021

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK - OB. 2028 (RBRO28) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere

RAIFFEISEN BANK _ OB. 2026 (RBRO26) (29/11/2021)

Numire membru independent Consiliu de Supraveghere