Update articol:
Vacanța perfectă nu există dar momentele perfecte da. Momentele Glamour!

S-a deschis Glamour by the sea, pe Bulevardul Mamaia, în fața Hotelului Palas Pelican (P)

Glamour by the sea Mamaia s-a deschis

S-a deschis Glamour by the sea, pe Bulevardul Mamaia, în fața Hotelului Palas Pelican – un restaurant care surprinde prin bun gust, decor modern si savoarea preparatelor mediteraneene, anunță reprezentanții Glamour, într-un comunicat de presă.

Pe lângă restaurantul a la carte, care se bucură de o terasă plină de verdeață și flori, cu capacitate de 200 de persoane, locația Glamour by the sea se diferențiază și cu alte facilități, precum plaja privata, zona dedicată de lounge, beach bar unde se pot servi cele mai încântătoare cocktailuri, dar și loc de joacă și o zonă de relaxare amenajată atent cu pufuri și vatră de foc. De menționat desigur, că locația este amplasată strategic pe promenadă având acces la plajă, unde cei care decid să ne treacă pragul se pot bucura de muzică live și de un ring de dans chiar pe plajă, se mai arată în comunicat.

„Practic ne-am gândit să acomodăm facilități pentru întreaga familie. Glamour by the sea nu este doar despre mâncare ci despre oameni și comunitatea din care facem parte. Este despre promisiunea de a inova continuu și despre efortul constant de a rămâne o destinație pentru cei care caută o experiență memorabilă la Marea Neagră.

Organizăm și evenimente/ petreceri corporate sau private, dar suntem aici și pentru orice alt fel de călătorie culinară pe care clienții și-o doresc.

 Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la o degustare în măsura în care ajungeți pe litoral” declară Ovidiu Oancea –  Manager Glamour by the sea.

Meniul a la carte este compus din preparate specifice bucătariei mediteraneene, este variat și cu siguranță satisface și cele mai exigente gusturi, se mai arată în comunicat.

Preparatele Gourmet sunt un real deliciu culinar, toate ingredientele sunt atent selecționate din surse locale și proaspete, oferindu-i locației un plus de strălucire după cum declară Ovidiu:

„ Credem că stilul este simplitate plus strălucire. Cam la fel este și în bucătărie.”

BVB | Știri BVB

Premier Energy PLC (PE) (20/05/2024)

Notificare WOOD & COMPANY FINANCIAL SERVICES - rezultate oferta publica initiala de vanzare de actiuni emise de Premier Energy PLC

Turbo Short Certificates on Natural Gas Future (RBNAGTS2) (20/05/2024)

Suspendare tranzactionare - 15:09 - Notificare Raiffeisen Bank International - atingere bariera

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (20/05/2024)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 13-17.05.2024

CARBOCHIM S.A. (CBC) (20/05/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (20/05/2024)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 13.05.2024-17.05.2024