Update articol:

Saint-Gobain a încheiat un acord pentru achiziţionarea Grupului Duraziv din România

Saint-Gobain anunţă încheierea unui acord pentru achiziţionarea Grupului Duraziv din România, finalizarea tranzacţiei, supusă aprobării autorităţilor de concurenţă, fiind preconizată a avea loc în cel de-al treilea trimestru al acestui an, conform unui comunicat.

Prezent pe piaţa materialelor de construcţii din România de 18 ani, Grupul Duraziv, specializat în producţia de adezivi, mortare, tencuieli, tencuieli decorative, vopsele şi profile metalice, s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, atingând o cifră de afaceri de peste 30 de milioane de euro în 2020. În cadrul Grupului îşi desfăşoară activitatea aproximativ 200 de angajaţi.

Această achiziţie îi va permite Grupului Saint-Gobain să îşi mărească gama de soluţii pentru finisaje interioare şi exterioare şi să îşi completeze portofoliul cu o gamă largă de vopsele. Totodată, va accelera penetrarea pieţei cu soluţii premium de izolare termică de tip ETICS pe bază de vată minerală bazaltică şi mortare produse local, pentru creşterea eficienţei energetice a clădirilor din România, contribuind astfel la atingerea obiectivului companiei de scădere a amprentei de carbon.

Saint-Gobain proiectează, produce şi distribuie materiale şi soluţii pentru pieţele de construcţii, mobilitate, medicină şi alte aplicaţii industriale.

În România, Saint-Gobain furnizează produse şi soluţii din gamele Abrasives, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips şi Weber, are aproximativ 1.800 de angajaţi şi operează 22 de linii de producţie în 12 situri industriale situate în Călăraşi, Brăneşti, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions