Update articol:

Sălaj: Interpretul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu – candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean

Cunoscutul interpret de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu este propunerea PNL Sălaj pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, candidatura sa fiind validată sâmbătă în cadrul Comitetului Director Judeţean al partidului.

“Sunt convins că astăzi (n.r. ieri), alături de colegii mei, am luat cea mai bună decizie prin susţinerea lui Dinu Iancu Sălăjanu – un artist arhicunoscut şi îndrăgit, dar şi un bun manager, precum şi un coleg care a rămas loial partidului nostru, indiferent de circumstanţe. Împreună cu aliaţii noştri politici din USR PLUS şi cu sprijinul sălăjenilor sunt convins că avem prima şansă la alegerile locale”,  afirmă, într-un comunicat de presă, Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj.

Conform comunicatului, Dinu Iancu Sălăjanu a precizat că în următoarea perioadă va construi o echipă şi un program politico-administrativ coerent şi realist.

“Am experienţa competiţiilor electorale şi sunt şi un om care ştie să lucreze în echipă. Îi aştept alături de mine pe toţi cei care îşi doresc să pună umărul pentru dezvoltarea Sălajului”, a arătat Dinu Iancu Sălăjanu.

În vârstă de 50 de ani, Dinu Iancu Sălăjanu este originar din comuna Bălan, judeţul Sălaj, el fiind absolvent al Facultăţii de Muzică din Oradea, Secţia canto clasic, iar din anul 2000 – cadru universitar la Facultatea de Muzică şi Teatru din Oradea.

Începând cu 2001 este directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, fiind şi colaborator al Operei Naţionale Bucureşti.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (12/07/2024)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica 05.07.2024

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (12/07/2024)

Decizie CA cu privire la rezultatele majorarii capitalului social

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (12/07/2024)

VAN la data de 30 iunie 2024