Update articol:

Schimbări la Complexul Energetic Oltenia: Gheorghescu Florentin Nicu, director al Sucursalei Miniere, a demisionat, şeful UMC Jilţ şi al Carierei Jilţ Sud- schimbaţi

În urma evenimentului care a avut loc în data de 17.01.2023, la Cariera Jilț Sud, Directoratul CE Oltenia a luat act de demisia domnului Gheorghescu Florentin Nicu din funcția de director al Sucursalei Miniere și a decis numirea domnului Paraschivu Ion în această funcție, potrivit unui comunicat al CEO postat pe site-ul companiei.

Domnul Paraschivu Ion a deținut anterior funcția de director Direcția Tehnică,  director Direcția Producție și director adj. Mecanic în cadrul Sucursalei Miniere, desfășurându-și activitatea în cadrul sectorului minier începând din anul 1990.

De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din funcția de șef UMC Jilț a domnului  Dancau Doru și numirea domnului Vulpe Viorel pe această funcție, precum și schimbarea din funcția de șef al Carierei Jilț Sud a domnului Grecu Sorin și numirea în această funcție a domnului Turtoi Tiberiu.

Domnul Vulpe Viorel a deținut funcția de inginer șef Producție la Sucursala Minieră și, anterior, șef Unitate Minera Jilț Nord, iar domnul Turtoi Tiberiu a deținut funcția de șef schimb Sector.

Un accident de muncă soldat cu decesul a trei persoane şi rănirea altor 13 a avut loc marţi, în perimetrul Carierei Jilţ Sud, din cadrul Complexul Energetic Oltenia, situată pe raza localităţii Mătăsari. Printre victime se numără 14 salariaţi ai CE Oltenia. O tanchetă care transporta mai mulţi angajaţi ai Carierei şi două tuburi metalice de acetilenă s-a răsturnat după ce, conform unor surse, ar fi rămas fără frâne.

Virgil Popescu: “Am cerut conducerii Complexului Energetic Oltenia demiterea directorul sucursalei miniere, a directorului exploatării și a șefului Carierei Jilț-Sud; Corpul de control al Ministerului Energiei va fi mâine la CEO”

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (06/02/2023)

Finalizare achizitie companie de proiect fotovoltaic - Vulturu

OMV PETROM S.A. (SNP) (06/02/2023)

Raport tranzactii cu parti afiliate 14 dec 2022 - 5 feb 2023

PROMATERIS S.A. (PPL) (06/02/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) S2 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (06/02/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 30.01.2023-03.02.2023