Update articol:
9 SEPTEMBRIE 2022 - ZIUA GAZISTULUI!

Sebastian Călugăr, owner și CEO al CIS GAZ: “Succesul dezvoltării noastre în peste 30 de ani de activitate se datorează întru totul oamenilor de lângă noi”

Sebastian Călugăr, owner si CEO al CIS GAZ Sebastian Călugăr, owner si CEO al CIS GAZ

Cu ocazia Zilei Gazistului, CIS Gaz, important jucător care activează în industria gazelor naturale și a sectorului energetic din România, are onoarea să mulțumească clienților, salariaților și partenerilor, pentru colaborarea deosebită, care a dus la succesul CIS Gaz de-a lungul celor peste 30 de ani de activitate.

„Succesul dezvoltării noastre în peste 30 de ani de activitate se datorează întru totul oamenilor de lângă noi, echipei noastre, partenerilor, clienților, furnizorilor și beneficiarilor noștri, precum și relațiilor de lungă durată cu aceștia”, a declarat Sebastian Călugăr, owner și CEO al CIS GAZ.

Din 1991 și până în prezent, divizia de construcții-montaj a CIS GAZ a realizat numeroase proiecte de conducte de transport și distribuție gaze naturale, stații de reglare – măsurare gaze, reabilitari de conducte prin metode de tip re-lining, precum și instalații de suprafață de comprimare și uscare gaze naturale.

Pentru viitor, planurile grupului includ dezvoltarea portofoliului de proiecte în regiunea CEE și Africa de Nord, în special în activități de trading gaze naturale și construcții – montaj conducte și instalații gaze naturale, dar și continuarea implementării de proiecte de infrastructură energetică strategică pentru clienții companiei și dezvoltarea de proiecte proprii în sectorul energetic.

De asemenea, Grupul de firme CIS plănuiește pentru 2022-2024, printre altele, dezvoltarea unor capacități noi de producție energie solară, digitalizarea completă a activității companiei, dar și dezvoltarea unor capacități de comprimare gaze naturale (CNG) și furnizarea acestora către consumatorii industriali.

În această zi aniversară pentru industria gazelor naturale, CIS GAZ transmite întreaga apreciere pentru toți cei care lucrează în acest sector și un călduros La mulți ani!

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (26/09/2022)

Modificarea Calendarului Financiar al Societatii aferent anului 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/09/2022)

Program disponibilizare colectiva

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/09/2022)

Notificare rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

ALRO S.A. (ALR) (26/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)