Update articol:

Șeful Poliției de Frontieră, Ioan Buda, a demisionat

Șeful Poliției de Frontieră, chestorul general de poliție Ioan Buda, a demisionat joi din funcție.

Potrivit unui comunicat, chestorul general de poliție Ioan Buda și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale: “La final de mandat, chestorul general de poliție Ioan Buda transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant. De asemenea, chestorul general de poliție Ioan Buda mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne”.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne.

În august 2019, chestorul Ioan Buda a fost demis în urma cazului de la Caracal, după ce au apărut informații privind modul de intervenție al polițiștilor la locuința lui Gheorghe Dincă, la 19 ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, potrivit stirilorprotv.ro.

El fusese numit la conducerea Poliției Române în ianuarie 2019. Atunci, Buda s-a întors la conducerea Poliției de Frontieră.

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (16/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (16/09/2021)

Modificare calendar financiar 2021