Update articol:

Smartphone-urile vivo sunt acum disponibile în România, în parteneriat cu eMAG

smartphone vivo Y70 lansare Romania emag telefoane

Începând cu data de 28 Aprilie 2021, smartphone-urile vivo sunt disponibile pentru achiziție în România online, pe platforma și în showroomurile eMAG din țară, potrivit unui comunicat de presă.

Producătorul de smartphone-uri vivo lansează primele modele de smartphone pe piața românească. Începând de astăzi, modele vivo din gama Y, respectiv Y70, Y20s și Y11s, pot fi achiziționate online, de pe platforma eMAG, precum și din showroom-urile eMAG din țară. Serviciile de mentenanță și reparații vor fi realizate la nivel local, prin parteneriatul cu două centre de service – ESD și Decebal, anunță reprezentanții companiei.

Suntem încântați să lansăm oficial produsele vivo pe piața din România prin parteneriatul cu eMAG, un distribuitor local consacrat și de încredere pentru publicul român. Ne-am angajat să aducem împreună experiențe de calitate clienților noștri și suntem încrezători că acesta va fi începutul unei colaborări de succes pentru ambele părți. Piața din România este o piață europeană matură, cu un important potențial tehnologic și sperăm să avem același răspuns îmbucurător din partea consumatorilor români, ca cel primit din partea clienților din primele șase piețe europene pe care suntem prezenți din toamna anului trecut.” a declarat Erik Zhu, președinte vivo România.

„La eMAG căutăm permanent să le oferim clienților noștri o varietate cât mai mare de produse și prețuri bune și ne bucurăm că acum putem adăuga în portfoliul nostru de telefoane mobile brandul vivo, unul din brandurile cele mai populare la nivel mondial în 2021”, a spus Mihai Lupascu, Commercial Director eMAG.

vivo este al cincilea producător de smartphone-uri la nivel global, prezent în peste 40 de țări în Europa și regiunea Asia-Pacific, cu peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume, potrivit comunicatului.

Primele smartphone-uri vivo disponibile pe piața din România sunt cele din gama Y, cu o performanță superioară a bateriei, camere foto inteligente și un design fin. Echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon și rulând versiunea minimalistă de Android, aceste dispozitive funcționează intuitiv și fără întreruperi, oferind o experiență de utilizare pozitivă, spun reprezentanții vivo.

În vârful gamei Y se află modelul vivo Y70 cu preț recomandat de vânzare de 1199 RON.

Modelele vivo Y20s și vivo Y11s oferă o calitate tehnică superioară și o experiență intuitivă de utilizare, iar prețurile de vânzare pentru aceste modele sunt 999 și respectiv 599 RON. În plus, in perioada 28 aprilie 2021 – 11 mai 2021, există și o promoție de lansare pentru toate produsele vivo, așadar la achiziția unui smartphone Y70, cumpărătorul va primi un smartwatch cadou, iar la achiziția unul model vivo Y20s sau vivo Y11s, cadoul va fi o brătară fitness, se mai arată în comunicat.

Despre vivo

vivo este o companie globală, cu tehnologie de vârf, axată pe furnizarea de dispozitive și servicii inteligente. Cu sediul central în China, susținut de o rețea de 10 centre de cercetare și dezvoltare în Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Beijing, Hangzhou, Shanghai, Xi’an, Taipei, Tokyo și San Diego, vivo se concentrează pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație pentru consumatori, inclusiv 5G, inteligență artificială, design industrial, fotografie și alte tehnologii în curs de dezvoltare. vivo a creat, de asemenea, 5 hub-uri de producție în China, Asia de Sud și de Sud-Est, producând aproape 200 de milioane de smartphone-uri în fiecare an. În prezent, vivo și-a extins rețeaua de vânzări în mai mult de 40 de țări și regiuni, brand iubit de peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

BVB | Știri BVB

EB WTI INDEX 0,10 (EBWTI1) (18/08/2022)

Notificare Erste Group Bank AG referitoare modificare multiplicator - 0.0433567

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (18/08/2022)

Reluare tranzactionare - ora 09:45 - conform Codului BVB (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Informare Depozitarul Central - operare consolidare valoare nominala (consolidare 10:1, Hot AGA E 28.04.2022)

UZTEL S.A. (UZT) (18/08/2022)

Raport semestrial S1 2022