Update articol:

SoftOne România raportează o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud

Alexandra Lucescu - COO SoftOne Alexandra Lucescu - COO SoftOne

SoftOne România, lider pe piața soluțiilor Cloud ERP și membră a grupului de investiții Olympia Group, raportează o creștere a vânzărilor de peste 60% pentru soluțiile software în Cloud, pentru prima parte a anului 2021, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior. Creșterea a fost înregistrată pe segmentele de produse Cloud și Enterprise Mobility, care au permis digitalizarea rapidă a proceselor de business, potrivit unui comunicat de presă.

„Provocările întâmpinate de mediul de business din cauza pandemiei au demonstrat necesitatea transformării digitale pentru toate companiile. În prezent asistăm la o maturizare a pieței din România din punct de vedere al digitalizării operațiunilor. Am experimentat o cerere crescută pentru produsele și serviciile noastre în Cloud în prima jumătate a anului 2021 și ne așteptăm ca acest trend să continue la fel de puternic și în a doua parte a anului. Prioritatea noastră este să le oferim clienților cele mai avansate și inovatoare soluții de business în Cloud”, a declarat Alexandra Lucescu – Chief Operating Officer, SoftOne România. 

Cererea tot mai mare pentru soluțiile software de business în Cloud a stimulat creșterea vânzărilor pentru SoftOne România și a generat pentru anul curent una dintre cele mai prospere perioade de la înființarea companiei pe piața locală. 

Odată cu accentuarea nevoii de digitalizare, companiile locale mici, mijlocii și mari au valorificat funcționalitățile oferite de platforma Soft1 Cloud ERP Series 5 pentru transformarea digitală a operațiunilor de business. Potrivit celui mai recent sondaj efectuat de SoftOne, peste 75% dintre clienții Cloud ai companiei au afirmat că soluțiile utilizate le-au facilitat operațiunile în timpul pandemiei, având un grad de satisfacție de 89%. Printre cele mai importante beneficii ale aplicațiilor software în Cloud identificate de către utilizatori s-au numărat: posibilitatea de a lucra de la distanță, integrarea cu ușurință a aplicației cu alte soluții de business, precum platformele de e-commerce, și automatizarea proceselor de back-up și recuperare a datelor.

BVB | Știri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (21/01/2022)

Rezultate subscriere majorare capital social

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/01/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

VES SA (VESY) (21/01/2022)

Convocare AGAO 21/22.02.2022 - varianta in limba Engleza