Update articol:
CNSU: Se propune interzicerea desfășurării activității cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23:00 – 06:00

Sorin Constantinescu: “Jumătate din activitatea de jocuri de noroc se desfășoară în intervalul 23:00 –  06:00; dacă îi închizi după ora 23, nu vor mai avea cum să dea bani la buget”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență propune interzicerea desfășurării activității cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23:00 –  06:00, potrivit unei hotărâri  aprobată în ședința de ieri. Măsura trebuie să treacă de Guvern pentru a fi pusă în aplicare.  

Noi măsuri de limitare a răspândirii SARS-CoV-2: Terasele se vor închide de la 23:00, masca devine obligatorie și în spațiile deschise din Bucureşti- măsurile trebuie aprobate de Guvern, pentru a fi puse în aplicare

Sorin Constantinescu, expert în industria jocurilor de noroc, ne-a declarat: “Nu există nici o raţiune să închizi jocurile de noroc în acel interval pentru că toate locaţiile au plexiglas, jucătorii au măști, activitatea este filmată 24 de ore din 24.   

În plus, jumătate din activitatea de jocuri de noroc se desfășoară exact în intervalul  23:00 –  06:00. Oricum afacerile din acest domeniu merg foarte prost, au scăzut îngrozitor de tare din cauza pandemiei de coronavirus. Cazinourile sunt moarte pentru că nu au străini. Dacă le închizi activitatea după ora 23, nu vor mai avea cum să dea bani la buget pentru taxe.

Ei acum nu plătesc taxe, dar în octombrie, când vor trebui să achite pentru lunile acestea, nu vor avea bani deloc. În loc să încaseze statul zeci de milioane la buget pe cele şase luni, nu o să încaseze nimic”.  

Veniturile la bugetul de stat aduse prin ONJN și ANAF, din jocuri de noroc, se ridică, potrivit lui Sorin Constantinescu,  la 1-1,2 miliarde de euro, anual.  

BVBStiri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (27/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (27/09/2021)

Cerere de chemare in judecata formulata de un actionar

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (27/09/2021)

Restructurare datorii Computer Learning Center & ISEC Associates