Update articol:

Statista: Cei mai mari angajatori din lume; domeniul apărării domină topul

Nicio companie din lume nu are mai mulți angajați decât Walmart, potrivit Statista. Cele mai recente informații de la gigantul american de comerț cu amănuntul arată cifra la 2,30 milioane. Nici măcar gigantul Amazon nu se apropie de această cifră, în ciuda faptului că se află pe locul doi, cu o forță de muncă de 1,61 milioane. Totuși, așa cum arată infograficul Statista, există un sector care, aparent, are nevoie de și mai multă forță de muncă decât comerțul cu amănuntul, și acesta este apărarea.

În fruntea clasamentului pentru cei mai mari angajatori din lume se află Ministerul Apărării din India. Combinând personalul din serviciul activ, rezerviștii și personalul civil, numărul total de angajați ajunge la 2,99 milioane – cu puțin mai mult față de echivalentul Statelor Unite, Departamentul de Apărare, cu 2,91 milioane.

În China, Armata Populară de Eliberare (care nu include funcțiile civile) are aproximativ 2,55 milioane de angajați. Echivalentul chinez al Departamentului de Apărare al SUA, Comisia Militară Centrală, poate avea până la 6,80 milioane de angajați, deși această cifră nu a fost considerată suficient de fiabilă pentru a fi inclusă în listă.

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (04/10/2023)

Hotarari AGA Ordinara si Extraordinara 4.10.2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Vanzarea pachetului de actiuni detinut la Sinterom S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere