Update articol:

Swiss Capital corectează indicele de alocare pentru tranșa de retail în oferta TTS, din cauza înregistrării unei subscrieri eronate

Swiss Capital corectează indicele de alocare pentru tranșa de retail (alocare pro-rata) în oferta TTS, din cauza înregistrării unei subscrieri eronate, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Intermediarul a transmis: “Ca urmare a închiderii Ofertei Publice Inițiale Secundare de vânzare de acțiuni (” Acțiunile Oferite”) emise de TTS (Transport Trade Services) S.A. (”0ferta”), Ofertă derulată de acționarii Alexandru — Mircea Mihăilescu, Ion Stanciu, Viorel Stefan, Peter Hungerbuhler, Constantin Hârțan, Petru Stefănut, Aurel-Florin Moldoveanu, Daniel Stefan Jancovschi, Silviu-Catalin Petrea, AntonioGabriel Stoean, Daniela-Camelia Simion, Mihaela-Aurelia Cismek, Mihaela Miron, Florin Alexandrescu (“Ofertantii”), vă informăm următoarele:

In completarea Notificarii privind indicele de alocare transmisa si publicata in data de 04 iunie 2021, ca urmare a informarii primite din partea unui Participant Eligibil privind inregistrarea eronata a unei subscrieri in cadrul sub-transei B si care nu a fost remediata in cadrul sesiunii de corectie aferenta subscrierilor derulate in cursul zilei de 04.06.2021, aspect care necesita recalcularea indicelui de alocare anterior notificat, va informam faptul ca Alocarea Actiunilor Oferite pentru investitorii care au subscris valid in Transa Investitorilor Retail — sub-transa B, din cadrul Ofertei se va realiza pe baza unui indice de alocare de 0.0726749292.”

Initial, indicele de alocare anuntat în tranșa investitorilor de retail, subtranșa B, a fost de 0,0726686269.

Oferta Publică Iniţială Secundară a TTS s-a finalizat cu succes, vineri.

Preţul final de ofertă pentru cele 15.000.000 acţiuni emise de TTS (Transport Trade Services) S.A. oferite în cadrul ofertei publice iniţiale secundare de vânzare a fost stabilit la 19,2 RON/acţiune (“Preţul Final de Ofertă“).

Ca urmare a închiderii Ofertei, TTS va solicita admiterea la tranzacţionare a acţiunilor sale pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti, categoria Premium, potrivit comunicatului oficial al companiei.

La acest preț final de ofertă capitalizarea estimată a companiei este de 576 milioane lei.

Ofertanții au realocat 5% din Acțiunile Oferite din tranșa investitorilor instituționali către tranșa investitorilor de retail.

Dimensiunea finală a tranșei alocate investitorilor de retail este de 20%, după cum urmează: 10% din acțiunile oferite, subtranșa A, reprezentând 1.500.000 de acțiuni și 10% din acțiunile oferite, în subtranșa B, reprezentând 1.500.000 de acțiuni.

Dimensiunea finală a tranșei investitorilor instituționali este de 80% din acțiunile oferite, respectiv 12.000.000 de acțiuni.

În prezent, TTS împreună cu societățile pe care le consolidează (“TTS (Grup)”) este cel mai puternic furnizor de servicii logistice integrate de pe Dunăre: deține o puternică flotă de macarale plutitoare, silozuri și platforme în porturi precum și cea mai mare flotă fluvială din bazinul dunărean, formată din 466 de nave fluviale (din care 420 nave nepropulsate cu o capacitate totală de 768 mii tone). Activitatea sa include expediția de mărfuri, transportul fluvial, operațiuni portuare, precum și alte activități conexe și auxiliare și acoperă peste 100 de porturi și terminale portuare de la Dunăre și Marea Neagră cu legături pe Tisa, Sava, Rin și Main.

În 2020, TTS (Grup) a înregistrat o cifră de afaceri de 520 mil RON, EBITDA de 114 milioane RON și un profit net de 44 milioane RON, și-a menținut profitabilitatea și a crescut eficiența prin restructurare și modernizare. TTS (Grup) a fost responsabil în 2020 pentru aproximativ 30% din traficul de pe Dunăre din perspectiva volumelor transportate, a capacității și dimensiunii flotei proprii, poziționându-se ca cel mai mare transportator de mărfuri pe Dunăre.

Listarea la bursă – factor de modernitate, în viziunea conducerii TTS

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie