Update articol:

TDCX deschide un birou în România şi vrea să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialiști

TDCX, companie din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), deschide la București primul birou din Europa Centrală și de Est și al doilea din Europa, după lansarea cu succes a operațiunilor din Spania din urmă cu doi ani.

TDCX, companie cu sediul în Singapore, își continuă astfel procesul de creștere internațională pe piața europeană după succesul înregistrat prin deschiderea biroului din Barcelona. Cu un model de business dezvoltat pe piețele din Asia, TDCX își propune să construiască o prezență puternică regională în Europa prin furnizarea de servicii pentru clienți noi, precum și prin extinderea unor parteneriate regionale la nivel global. TDCX urmează să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialiști pentru biroul din București.

La nivel internațional, TDCX deservește organizații globale de top și oferă servicii companiilor din locații ca Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India și, de astăzi, România. Compania are o experiență solidă în domeniul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism și sectorul ospitalității.

“Sunt încântat de această nouă investiție pe piața din România și, bineînțeles, de noua mea provocare profesională. În ciuda faptului că ne confruntăm cu o perioadă cu multe provocări la nivel mondial, lansarea TDCX în România reprezintă o confirmare a disponibilității talentelor pe plan local și a potențialului de creștere pe care țara noastră îl are. Cu spații moderne de birouri, o cultură orientată spre oameni și cu un spirit inovator, suntem convinși că vom dezvolta o organizație BPO de elită care va atrage cei mai buni specialiști pentru a sprijini din București clienții noștri globali”, a declarat Daniel Mereuță, Country Director TDCX România.

După doar 10 luni de la momentul lansării operațiunilor în Europa, TDCX a fost distinsă cu trofeul de aur în cadrul “European Customer Service Awards”, la categoria “Cel mai bun nou centru de contact la nivel european”.

În ceea ce privește oportunitatea de a intra pe piața din România, Sophie Chelmick, vicepreședinte TDCX Europa, explică: “Bucureștiul a bifat foarte multe criterii, ca destinație țintă de investiție, pentru a completa perfect biroul nostru multilingv din Barcelona. Bucureștiul este una dintre cele mai bune locații din Europa și oferă, de asemenea, acces la talente cu experiență în mediul digital. TDCX înregistrează o creștere impresionantă, iar în prezent construim un braț european puternic pentru grupul TDCX și pentru partenerii noștri globali.”

TDCX este un furnizor de top de soluții de outsourcing la nivel mondial care acordă sprijin organizațiilor din piețe ca Singapore, Malaiezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India și acum România. Compania are o experiență de succes în domenii ca sectorul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism și sectorul ospitalității.

BVBStiri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (20/10/2021)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R)

PROMATERIS S.A. (PPL) (20/10/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 14.10.2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (20/10/2021)

Moody s acorda Companiei ratingul Baa3, perspectiva stabila

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (20/10/2021)

Hotarari AGA O & E - 20 octombrie 2021