Update articol:

TECHVENTURES BANK S.A. își mută sediul central în clădirea One Herăstrău Office

Banca TECHVENTURES BANK S.A. își va muta birourile în clădirea One Herăstrău Office aflată în portofoliul One United Properties. Banca a semnat contractul de închiriere pentru parterul și ultimul etaj al clădirii situate pe strada Daniel Danielopolu nr. 30-32 din București. La parterul clădirii, Banca va implementa un concept de unitate bancară, împreună cu un binecunoscut lanț de cafenele.

Pentru mutarea în noul sediu și amenajarea spațiilor de birouri, TECHVENTURES BANK S.A. colaborează cu Lemon Interior Design. Toate demersurile și lucrările privind amenajarea spațiului de birouri vor fi finalizate în perioada imediat următoare, astfel încât relocarea în noul sediu să fie realizată începand cu luna mai 2021.

„Ne bucurăm să avem acest parteneriat cu o companie tânără, nou lansată. Îmbrățișăm și susținem antreprenoriatul românesc, iar prin mutarea sediului TECHVENTURES BANK S.A.  sprijinim dezvoltarea sectorului de tehnologie din economia românească”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

„Relocarea constituie parte din planul de dezvoltare al băncii și subliniază angajamentul nostru în menținerea trendului ascendend în ceea ce privește planurile de extindere. Selecția clădirii a avut în vedere mutarea sediului central într-o zonă în plină expansiune, în care o importantă comunitate de afaceri din Bucuresti își are sediul”, a declarat Sorin Dumitrescu, CEO TECHVENTURES BANK S.A.

One Herăstrău Office este o clădire de birouri nouă, cu 7 etaje spațioase, 1 etaj tehnic și 3 etaje de parcare subterane, având o suprafață închiriabilă de 8.089 mp. Clădirea este certififcată BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) – o metodă riguroasă de evaluare a performanței ecologice a clădirilor, ce oferă siguranța că sunt încorporate cele mai bune soluții de mediu și reducerea costurilor de operare și de îmbunătățire a mediului de lucru. Amplasată în Nordul Bucureștiului, pe Strada Daniel Danielopolu, într-o zonă exclusivistă, cu multă verdeață, în apropierea Satului Francez, clădirea One Herăstrău Office oferă prin localizarea sa accesul facil prin toate mijloacele de transport, iar în apropiere se află puncte importante de interes din oraș, precum și Parcul și Lacul Herăstrău.

TECHVENTURES BANK S.A. și-a început activitatea sub noua denumire în decembrie 2020, după procesul de achiziție a pachetului majoritar de acțiuni a fostei Bănci Comerciale Feroviară S.A. de către Vasile Olimpiu Balaș. Cu o experiență de peste 20 de ani în creare de software pentru industria de banking din România, Vasile Olimpiu Balaș se remarcă prin faptul că este primul programator român acționar majoritar la o bancă.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (16/08/2022)

Detalii teleconferinta rezultate S1 2022

TERAPLAST SA (TRP) (16/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 8 august - 12 august 2022

E-mini Dow Jones TURBO SHORT 0.001/34,800/33,800 (EBDOWTS22) (16/08/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 16 si 17 August 2022

PREFAB SA (PREH) (16/08/2022)

Raport semestrial S1 2022