Update articol:

Telekom Romania avertizează asupra formării unei reacții în lanț în economie, declanșată de sectorul ospitalității, ceea ce ar duce la blocarea financiară extinsă; Statul ar trebui să ia în considerare protejarea sectoarelor economiei

Telekom Romania avertizează asupra formării unei reacții în lanț în economie, declanșată de sectorul ospitalității, ceea ce ar duce la blocarea financiară extinsă si recomanda statului să ia în considerare protejarea sectoarelor economiei, potrivit unui comunicat.

 Telekom Romania a prezentat Strategia în 5 puncte pentru a depăși criza Covid-19: “Telekom Romania a luat măsuri proactive pentru a furniza servicii de telecomunicații în parametri normali în toată această perioadă, dar în condiții de siguranță pentru sănătatea angajaților, clienților, furnizorilor și partenerilor săi.

Telekom Romania a luat toate măsurile necesare pentru a proteja toți angajații, prin implementarea programului Work from Home. La acest moment, din 5.000 de angajați ai companiei, 3.200, reprezentând 64% din numărul total de angajați, lucrează de acasă. Practic, în prezent, 100% din forța de muncă eligibilă pentru munca de acasă își desfășoară activitatea în propriile case.

„Noi, la Telekom Romania, punem siguranța angajaților noștri pe primul loc. Acesta este motivul pentru care am implementat alternativa Work From Home pentru oricine este eligibil pentru munca de acasă. Pentru cei a căror prezență în prima linie este absolut necesară, oferim echipamente de protecție, dezinfectant și instrucțiuni. Am actualizat toate procesele și procedurile necesare. Am schimbat fluxul de lucru pentru a ne asigura că vom răspunde mai repede decât în ​​perioadele normale, deoarece responsabilitatea noastră este, pe lângă prevenirea contaminării oamenilor, de a menține afacerea funcțională și, în consecință, de a menține în funcțiune comunicarea clienților noștri cu cei dragi și cu alte companii”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

Toți angajații din magazinele Telekom Romania beneficiază de echipamente de protecție. Măsurile de igienă au fost sporite. Compania a implementat marcaje vizuale pentru a ajuta clienții să respecte recomandările autorităților de a menține o distanță sigură și pentru a evita interacțiunile apropiate.

În plus, compania este în plin proces de a distribui angajaților, în regim de urgență, diferite ghiduri și instrumente, pentru a-i ajuta să se acomodeze la noua realitate.

Al doilea aspect important, după asigurarea sănătății angajaților, este siguranța și stabilitatea rețelei, întrucât traficul a crescut și continuă să crească încă de la mijlocul lunii martie. Împreună cu acest rol strategic apare nevoia, pentru Telekom Romania, ca furnizor de comunicații universale, de a sprijini afacerile clienților săi cât mai mult posibil și cu atât mai mult, în această perioadă dificilă.

„Lansăm acum un apel către liderii țării de a ține cont de necesitatea asigurării condițiilor adecvate pentru funcționarea companiilor de telecomunicații, pe fondul blocării treptate a societății și a economiei. Preconizăm că prelungirea blocării economiei va produce o reacție în lanț asupra tuturor celorlalte companii aflate în funcțiune”, a declarat Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

Astfel, Telekom Romania avertizează asupra formării unei reacții în lanț în economie, declanșată de sectorul ospitalității, ceea ce ar duce la blocarea financiară extinsă într-un timp foarte scurt, astfel că statul ar trebui să ia în considerare protejarea sectoarelor economiei.

Măsuri concrete luate până acum de Telekom:

  • Telekom Romania a simplificat portofoliul de servicii și a lansat o serie de inițiative pentru îmbunătățirea experienței clienților, cu accent pe interacțiunea digitală. Pentru a aduce un plus de confort în contextul limitării călătoriilor și a interacțiunii directe, compania încurajează adoptarea aplicației de administrare a contului, MyAccount, pentru o gestionare mai ușoară a contului și a serviciilor utilizate, inclusiv pentru plata lor online.
  • Clienții persoane fizice și juridice din toată țara beneficiază acum de pachete și oferte speciale, care le facilitează accesul la informație, lucru de acasă, educație și divertisment, în cele mai bune condiții de pe piață.
  • Cu excepția magazinelor din mall-uri, care sunt închise, toate mijloacele de comunicare cu clienții rămân deschise și funcționează normal în acest moment (magazine, casierii, call-center, echipa de vânzări mobile și echipa tehnicienilor), aplicând aceleași măsuri specifice de protecție a sănătății clienților și a angajaților.
  • Echipa de tehnicieni intervine prompt la solicitările clienților, în condiții de siguranță, atât pentru clienți, cât și pentru angajații Telekom Romania.”

BVBStiri BVB

BRK Dow Turbo Short 27450 (BKDOWTSA5) (10/08/2020)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 August 2020

E-mini Dow Jones TURBO SHORT 0.01/28,500/28,000 (EBDOWTS15) (10/08/2020)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 August 2020

E-mini Dow Jones TURBO SHORT 0.01/28,500/28,000 (EBDOWTS15) (10/08/2020)

Suspendare tranzactionare - 09:45 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera