Update articol:

Terapie prin călătorie, conceptul prin care Nordis Travel lansează circuitele turistice culturale ale anului 2022

Terapie prin călătorie, conceptul prin care Nordis Travel lansează circuitele turistice culturale ale anului 2022 Geiranger fjord, Beautiful Nature Norway. It is a 15-kilometre (9.3 mi) long branch off of the Sunnylvsfjorden, which is a branch off of the Storfjorden (Great Fjord).

India, Franța, Norvegia, Costa Rica, Islanda sau Africa de Sud, acestea sunt câteva dintre destinațiile circuitelor turistice culturale care vor ține capul de afiș al anului turistic 2022 la Nordis Travel, agenția touroperatoare axată pe vacanțe tailor made. Noua ofertă turistică a fost lansată sub conceptul Terapie prin călătorie – o nouă viziune despre modul în care îți alegi destinația de vacanță, potrivit unui comunicat de presă.

Călătoriile ne încarcă cu o stare de bine, ne oferă prilejul de a cunoaște locuri frumoase și oameni noi, cu poveștile lor, ne deschid mintea, ne ajută să ne cunoaștem mai bine noi înșine. O vacanță, chiar scurtă, face minuni în ceea ce privește relaxarea și detașarea de rutina vieții de zi cu zi. O vacanță înseamnă cu adevărat sănătate curată”, spune Anca Drugan, CEO Nordis Travel.

Modul de a face turism, așa cum îl înțeleg cei de la Nordis Travel, pleacă de la principiul că lux nu înseamnă neapărat scump, ci mai degrabă experiența și emoțiile pe care ți le oferă o clădire istorică, o arhitectură deosebită, un colț de stradă cu poveste sau plăcerea de a savura o carte bună într-un loc liniștit, în mijlocul naturii. Lux înseamnă să te bucuri de locuri extraordinare, alături de cei dragi ție, fără a avea stresul organizării vacanței

De organizare și toate detaliile vacanței se ocupă consultanții Nordis Travel, pregătiți să fie la dispoziția turiștilor 24/7, pentru a le oferi vacanțe tailor made croite după preferințele și buzunarul fiecăruia. Consultanții noștri discută cu turiștii pentru a le afla dorințele, apoi alcătuiesc itinerariul vacanței, arătând care sunt locurile de neratat, restaurantele cu cele mai bune preparate – ca să simtă gustul locului -, și evenimentele la care le-ar face plăcere să participe”, mai spune Anca Drugan, CEO Nordis Travel, care adaugă că în anul turistic 2022 se va manifesta o tendință aparte: turismul în circuit, în grupuri mici.

Am anticipat această tendință și oferim varianta vacanțelor cu date și programe prestabilite, cu grupuri mici, de cel mult 15 persoane și cu cazare la hoteluri cu note foarte bune, de 4 și 5 stele. Și, acolo unde se poate, alegem hoteluri care au o poveste specială. De exemplu, cazare la conac în Normandia sau în camere cu hidromasaj și perete de sticlă pentru a admira Aurora Boreala din jacuzzi”, a mai precizat Anca Drugan.

Cele mai cerute circuite turistice culturale ale anului 2022

Pentru anul turistic 2022, Nordis Travel a pregătit câteva zeci de circuite turistice culturale exclusiviste cu plecare la date fixe și prețuri începând de la 1.637 euro/persoană, în care sunt incluse toate taxele și bacșișurile, transportul cu avionul, transferurile, cazare la hoteluri de 4 și 5 stele, cine, croaziere și excursii în locuri demne de un jurnal de călătorii. Se asigură însoțitor de grup din partea agenției și ghid local, ceea ce înseamnă un mare atu pentru descoperirea unor experiențe autentice.

Cele mai solicitate, până în acest moment, sunt cele din Normandia și Valea Loarei, Fiordurile Norvegiei, Costa Rica, Islanda, Kerala, Strasbourg-Colmar și Africa de Sud.

NORMANDIA ȘI VALEA LOAREI (3-10 august | de la 3,565 Euro/persoană)

Prima oprire va fi în Argenteuil, locul care l-a inspirat pe Claude Monet, care și-a petrecut aici 43 de ani din viață. Urmează orașul cu miros de croissant franțuzesc și apă sărată de ocean, Deauville – acolo unde Coco Chanel a creat celebra modă a dungilor marinărești. Următorul reper: Trouville, cu a sa „Regină a Plajelor” celebră în perioada Belle Epoque. Zilele următoare vor fi dedicate altui loc incredibil, Mont Saint Michel, care face parte din Patrimoniu Mondial UNESCO, Arromanches, Bayeux Livarot, Chenonceau, Chambord și Blois. La care se adaugă Valea Loirei, cu degustări de cidru franțuzesc, vizite în locuința lui Claude Monet sau Christian Dior, tururi pietonale și cine în restaurante locale.

FIORDURILE NORVEGIEI (14-21 august | de la 2.197 Euro/persoană)

Primul pas al călătoriei înseamnă un tur pietonal în boemul Bergen, considerat cel mai frumos oraș norvegian, cu renumita lui Piață de Pește și Muzeul de Artă. Urmează explorarea fiordurilor (croaziere de o zi): Sognefjord, „Ruta de Aur” și malul fermecătorului Nordfjord, cu peisaje idilice si sate pitorești, plus încântătorul Fiord Geiranger.

COSTA RICA – Pura Vida si o biodiversitate desăvârșită (29 septembrie – 3 octombrie | de la 3.837 Euro/persoană)

Circuitul începe în capitala exotică San Jose, continuă cu Parcul Național Vulcanul Poas, La Paz Waterfall Garden, pădurea tropicală Cloud Forest (Pădurea Din Nori), resortul Si Como No (aflat pe coasta Oceanului Pacific) – loc de pornire pentru explorarea regiunii San Antonio.   Opțional, experiențe în aer liber: rafting, paddle board, plimbare cu barca cu vâsle pe Lacul Arenal, cursuri de gătit sau plimbări cu ATV-urile prin locuri absolut fabuloase.

AURORA BOREALĂ ÎN ISLANDA (10-15 noiembrie | 2.590 Euro/persoană)

Această călătorie oferă priveliști unice, cu o abundență de gheizere, ghețari, cascade și vulcani care creează un peisaj feeric, in mijlocul căruia luminile nordului oferă un spectacol memorabil. Aurora boreală poate fi admirată încă din prima zi a circuitului. Alte puncte de atracție: Cercul de Aur (Reykjavik, Geysir, Gullfoss, Vik și Parcul National Thingvellir, considerat unul din cele mai frumoase locuri de pe Terra), Jokulsarlon, Laguna Albastră, precum și cascadele Barnafossar și Hraunfossar.

KERALA – O Călătorie Spirituală în Cochin, Munnar și Kumarakom (29 noiembrie – 7 decembrie | de la 3.565 Euro/persoană)

Situat pe coasta vestică a peninsulei indiene, statul Kerala este locul de naștere al religiilor iudaismului, islamului și creștinismului din India, precum și principal producător si exportator de mirodenii din lume.

STRASBOURG, COLMAR – Piețe de Crăciun (30 noiembrie – 4 decembrie | de la 1.637 Euro/persoană)

Strasbourg  („Capitale de Noel”) și Colmar („L’Ame de Noel”) sunt locuri greu de egalat atunci când vine vorba despre piețele de Crăciun. Aromă de vin fiert. Globuri uriașe. Foie gras și tarte flambante. Candelabre din flori. Copaci albi stilizați. Totul pe fondul unor clădiri superbe.

REVELION 2023: Africa de Sud (29 decembrie – 5 ianuarie | de la 3.980 Euro/persoană)

Cape Town, capitala legislativă a Africii de Sud, se află pe malul Golfului Table, la poalele Munților Table, oferind o gamă variată de peisaje, de la arhitectură urbană, la plajele cu nisip fin și formațiuni stâncoase. Are un centru cosmopolit, cu o viață culturală vibrantă, o îmbinare fericită de creativitate, culoare, sunet și savoare.

Nordis Travel este o agenție tour operatoare axată pe vacanțe tailor made, care face parte din Nordis Group – un grup de firme fondat în România, cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel și Nordis Property Management.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative