Update articol:

Eturia a lansat un nou charter către Madeira, Portugalia 

Eturia a lansat un nou charter către Madeira, Portugalia. De asemenea, pentru ca turiștii să afle cât mai multe despre ce poate oferi arhipelagul portughez, dar și să se bucure de autenticul destinației, Eturia a încheiat un parteneriat cu Asociația de Promovare a Madeirei, organizație premiată pentru excelență în turism.

„Înainte, un zbor către Madeira însemna cel puțin o escală și un timp mediu de 10 ore petrecut pe drum. Iar noul charter către această destinație înseamnă mai ales confort prin diminuarea timpului petrecut până la destinație și evitarea aeroportului de escală. În plus, tarifele avantajoase fac din Madeira o insulă mai aproape de români ca oricând. Charterele vor fi operate de Tarom: primul, de Paște, apoi vom avea plecări săptămânale din 19 iunie până în 30 octombrie. Pachetele pornesc de la 820 euro per persoana”, declară Daniela Shah, cofondator Eturia.

Insula Primăverii Eterne este o destinație aparte aflată între Europa și Africa. Un sejur în Madeira poate fi îmbinat cu o serie de activități: drumețiile prin pădurile de laur din patrimoniul UNESCO, plimbările pe Levadas, diversitatea păsărilor colorate, peisajele rupte din povești, arhitectura colonială din Funchal, scufundările printre corali și mii de pești și gastronomia locală delicioasă vor transforma orice vacanță într-una relaxantă, de neuitat.

 „Suntem foarte încântați de lansarea acestor chartere din România către Madeira, dar și de încrederea pe care Eturia o are în destinația noastră. Am muncit mult pentru a face cunoscută Madeira, iar acum este poziționată ca fiind cea mai bună destinație din lume pentru tot parcursul anului. După ce am fost premiați  drept „cea mai bună destinație insulară din Europa și din lume” în 2020, de către World Travel Awards și am fost, de asemenea, recunoscuți ca fiind cea mai sigură destinație din Europa în 2021. Suntem siguri că turiștii români vor fi încântați de oamenii primitori din Madeira, de uimitoarele peisaje marine și montane, de viața sălbatică și, desigur, de bucătăria rafinată, cultura și stilul de viață. Așteptăm cu nerăbdare vă primim cu brațele deschise pe insulele noastre”, a spus Nuno Vale, director executiv al Asociației de Promovare a Madeirei.

Prima parte a lui 2021 este marcată de vacanțele cu zboruri charter spre destinațiile care au eliminat restricțiile dure pentru români, majoritatea cerând doar un test PCR negativ.

Ofertele charter în vogă din această perioadă sunt cele spre Kenya (cu tarife ce pleacă de la 1290 de euro/persoană pentru un sejur de 7 nopți la un resort de 4* in regim All Inclusive), Seychelles (de la 1290 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 3* cu mic dejun inclus), Republca Dominicana (de la 1290 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 5* in regim all inclusive), Maldive (de la 1690 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 4* cu pensiune completă), Croația (de la doar 640 de euro/persoană pentru 5 nopți la hotel de 4* cu mic dejun), Tenerife (de la 730 de euro/persoană pentru 7 nopți la hotel 4* cu mic dejun inclus) și Egipt cu Hurgada și Luxor, ambele cu tarif ce pleacă de la 790 de euro/persoană pentru 7 nopți la hoteluri de 4 și 5*. De asemenea, se menține tendința turiștilor de a face solicitările pentru călătoriile last-minute: cererile sunt în proporție de 90% pentru călătorii cu plecare sub 30 de zile.

 Eturia este prima agenție de turism din România specializată în vacanțe exotice personalizate de tip tailor-made, care oferă turiștilor pachete în peste 120 de destinații din întreaga lume, dar și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Mai mult, companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

BVBStiri BVB

CONPET SA (COTE) (04/08/2021)

Hotararea AGOA 04.08.2021

PREBET SA AIUD (PREB) (04/08/2021)

Modificare calendar financiar 2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (04/08/2021)

Importanta utilizarii votului prin corespondenta AGA 11.08.2021

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (03/08/2021)

Rezultate exprimare optiune conform Hotararea nr. 3 AGEA 27.04.2021