Update articol:

The Diplomat Bucharest organizează pe 16 Iunie conferința online SUSTAINABILITY ÎN BUSINESS

The Diplomat Bucharest organizează pe 16 Iunie, în intervalul  14.30-16.30, conferința online SUSTAINABILITY IN BUSINESS.

Abordarea aspectelor ce țin de siguranța la locul de muncă și dezvoltarea afacerilor în mod durabil a început să fie în ultimii ani, un obiectiv major pentru companii și toți cei implicați. O mai bună înțelegere a sustenabilității necesită o cercetare profundă, o mulțime de bani implicați, o analiză a datelor de mari dimensiuni și dezvoltarea unei platforme comune de discuții care e la îndemâna companiilor cu amprenta internațională mai degrabă. La o scară mai simplă, o companie durabilă este una al cărei scop și acțiuni sunt întemeiate în egală măsură pe date concrete ce țin de afaceri, de mediu și sociale.

Care este anul acesta VALOAREA ADĂUGATĂ in abordarea aspectelor ce tin de SUSTENABILITATE, VIZIUNEA LIDERILOR și ACȚIUNI pentru a atinge obiectivele?

Evenimentul beneficiaza de sprijinul Gold Partners Wipro, Arval, Enel Partners Borsec, Sea One, Wave, cu sprijinul ACUE, AHK (German-Romanian Chamber of Commerce), ASR (Sustainability Embassy in Romania), ClujIT, Parteneri Media Outsourcing Today, Financial Intelligence, Economistul, platforma EM360, Romania Durabila, Club Economic

Link inregistrare: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_WGsddcpoS7eyLriwcbYuZQ

AGENDA EVENIMENT

 CONSERVAREA RESURSELOR

Conservarea resurselor a devenit unul dintre principalele obiective în agenda companiilor. Energia electrică, apa, deșeurile, hârtia, diferitele tipuri de resurse sunt astfel de exemple. Sesiune dedicată programelor dezvoltate în cadrul companiilor, soluțiilor găsite pentru a răspunde obiectivelor de mediu, reguli UE și stimulente fiscale.

SOLUȚII DE EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Utilizarea produselor și resurselor cu amprentă mică de carbon, eficiență energetică, selecția furnizorilor în acest context,  politicile de achiziție în vigoare, idei și aplcații inovatoare. 

POLITICI DE MUNCĂ DURABILE

Dezvoltarea de politici și proceduri de sustenabilitate pentru a sprijini eforturile și a permite cadrul necesar pentru atingerea obiectivelor de mediu în cadrul companiilor.

OAMENI IMPLICAȚI

Soluții și programe de implicare a oamenilor în atingerea țintelor de eficiență energetică și mediu. Investiții în training-uri, care să permită derularea programelor la nivelul companiilor prin schimb de resurse și informații relevante.

ABORDAREA SUSTENABILITĂȚII ÎN MANIERĂ NOUĂ IDEI CREATIVE ȘI SOLUȚII INOVATOARE  

Principalul diferențiator al oamenilor în întregul peisaj este creativitatea. Noile realități necesită idei noi, iar oamenii sunt capabili să construiască ceva nou și inovativ creat din fundamentele clasice.

Această secțiune este dedicată celor mai bune practici și soluțiilor identificate la nivel de companii.

BVBStiri BVB

STK EMERGENT (STK) (07/07/2020)

VAN la data 30.06.2020

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (07/07/2020)

Declaratie conform Instructiunii CNVM nr. 6/2012

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (07/07/2020)

Structura actionariat la data de 30 iunie 2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (07/07/2020)

Informare detineri prag >5%

PREBET SA AIUD (PREB) (07/07/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014