Update articol:
18 MAI, InterContinental Hotel, 2021  

The Diplomat – Bucharest organizează cea de-a 10-A EDIȚIE ANIVERSARĂ a evenimentului anual THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA

THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA

The Diplomat – Bucharest organizează cea de-a 10-A EDIȚIE ANIVERSARĂ a evenimentului anual THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA într-o editie speciala care va avea loc pe 18 mai la Hotelul InterContinental din București.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe site-ul web THE DIPLOMAT – BUCHAREST, pe rețelele de socializare și pe paginile partenerilor evenimentului.

Înscrieri la eveniment: https://energy-ceo-forum-awards.thediplomat.ro/

Evenimentul este organizat cu sprijinul: PARTENERI GOLD Tinmar Energy, EY, Signify, CEZ Group, Engie, EnergoBit, Transgaz PARTNERI MET, Sea ON, INNOVA Project Consulting, INSTITUTII PARTENERE ACUE, ARPEE, EPG, World Energy Council, Asociatia Energia Inteligenta, PARTENERI MEDIA Financial Intelligence, Economistul, Romania Durabila, Club Economic.

EVENIMENTUL DE MARCA din SECTORUL ENERGETIC

Începând ca o primire a Premiilor în 2012, Diplomat Media Events a dezvoltat Gala Premiilor pentru sectorul energetic din Romania într-o platformă mai complexă, cu CEO  FORUM al industriei energetice urmat de  GALA DE PREMII pentru a evidenția performanța firmelor energetice românești, transmise în direct pe platformele online ale eveniment și Diplomatul-București.

ENERGY CEO FORUM & EDITIA ANNIVERSARA 2021 reprezinta o platformă de dialog dedicată liderilor, companiilor și managerilor care acționează în industrie, cu scopul de a sublinia evolutia și perspectiva sectorului energetic.

Forumul CEO reunește factorii de decizie de la nivel guvernamental și societatea civilă și liderii de afaceri de nivel C din sectorul energetic. Forumul se alătură pe aceeași scenă personalități de rang înalt, experți și cei mai cunoscuți specialiști în domeniu, pentru a discuta unele dintre cele mai presante aspecte ale industriei de astăzi.

PANEL  | CEO FORUM
VALERIU BINIG, Director, Regulatory and Antitrust, ENEL
CORINA POPESCU, CEO Electrica
ERIC STAB, Chairman & CEO, ENGIE Romania
MIHAI DRAGHICI, Senior Manager, Business Advisory, EY
ANCA DRAGU, President of the Romanian Senate
STEFAN GADOLA, Director General, EnergoBit
RAZVAN COPOIU, CEO Signify Romania

AGENDA  EVENIMENT

15:00 – 15:45 DESCHIDERE OFICIALA
15:45 – 17:30    |    CEO FORUM    |   PERSPECTIVA CELOR 10 ANI IN SECTORUL ENERGETIC DIN ROMANIA
17:30 –17:45 Q&A
17:45 – 18:30 Networking cocktail
18:30 – 21:00    |     ROMANIAN ENERGY AWARDS GALA
18.30 – 21.00 CEREMONIA DE PREMIERE 
15:45 – 17:30   |   CEO FORUM
PERSPECTIVA CELOR 10 ANI IN SECTORUL ENERGETIC DIN ROMANIA 
18:30 – 21:00   |   THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA

Gala Premiilor in Energie, ajunsă la cel de-al 10-lea an, este un eveniment de elită și o platformă pentru a recunoașterea, recompensarea și celebrarea performantei companiilor, proiectelor și specialistilor din domeniul energetic din România pentru 24 de categorii. Bazată pe informații cercetate cu rigurozitate și pe un juriu format din nume importante din mediul de afaceri, guvernamental și academic, Gala s-a impus ca un eveniment de marca în calendarul dedicat evenimentelor din domeniul energetic din Romania.

JURY BOARD MEMBERS: NICULAE HAVRILET, Energy Expert, RADU PAUN, Director, Industry and Energy Directorate, Competition Council; ZOLTAN NAGY, Vice-President, ANRE; VALERIU BINIG, Regulatory and Antitrust, ENEL, IULIAN TUDORACHE, President, Board of Directors of SNN; RADU DUDAU, Director Energy Policy Group, SILVIA VLASCEANU, Executive Director ACUE – Federation of Associations of Energy Utility Companies; Prof. Dr. GEORGE DARIE, Polytechnic Univ. Bucharest, Dept. of Power Production and Usage, Member Board of Directors, ICME ECAB S.A.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie