Update articol:

THR Marea Neagră are un nou director general

Consiliul de Administrație al THR Marea Neagră SA (EFO), întrunit la data de 20.08.2020, a decis numirea lui Mihai Zamfir în funcția de Director General al societatii, pentru perioada 25.08.2020 – 10.08.2022, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Acţionarii THR Marea Neagră au ales, luna aceasta, un Consiliu de Administrație pentru un mandat de 2 ani, în următoarea componentă:  Răduță- Gib Tony- Cristian, Frățilă Constantin, Vereș Diana, Mailat Dinu Șerban şi Marin Șerban Valentin.

Acţionarii au mai aprobat numirea unui evaluator independent recunoscut internațional, care să efectueze o evaluare a activelor companiei în vederea stabilirii potențialului de business a acestora și identificarea sinergiilor existente între activele amplasate în aceeași zona turistică. Publicarea raportului/rapoartelor de evaluare se va face pe website-ul societății.

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății T.H.R Marea Neagră SA Mangalia a constatat încetarea mandatului Consiliului de Supraveghere format din Mielu Dobrin, Florin-Dănuț Buzatu și Dragoș Călin, precum și a Directoratului format din Narcisa Georgiana Moșoiu, Constantin Stănescu și Sofia Elena Zăgăneanu, ca urmare a aprobării modificării formei de administrare a societății și a modificării Actului Constitutiv.

La începutul lunii iulie, SIF Transilvania, cu o deținere de 77,71% din THR Marea Neagră, a solicitat convocarea acționarilor THR pentru schimbarea formei de conducere și înlocuirea conducerii.

Cererea a fost făcută pe fondul modificărilor recente de la conducerea SIF3, de unde a fost îndepărtat Mihai Fercală, fiind numit un nou directorat format din Marius Moldovan, Gib Răduță și Radu Roșca. 

T.H.R. Marea Neagră este o societate pe acțiuni rezultată din fuziunea prin absorbție de către SC Eforie SA a patru mari societăți de turism de pe litoralul românesc: S.C. Carmen Silva S.A., S.C. Miorița Estival S.A., S.C. Venus S.A., S.C. Saturn S.A. Amplul proces de fuziune s-a încheiat la dată de 03.06.2004, iar în luna ianuarie a anului 2005 compania nou creată și-a schimbat denumirea în “Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră”. Principalul obiect de activitate al societății îl reprezintă: prestările de servicii turistice, unitățile administrate fiind clasificate la 4 stele, 3 stele și 2 stele. Societatea dispune de spații de cazare și alimentație publică în  Eforie Nord, Venus și Saturn, însumând 4.800 locuri de cazare.

Sfera serviciilor oferite de societate se completează prin oferta de tratament în stațiunea Saturn, în cadrul complexelor hoteliere de 3 stele “Balada”, “Hora” și “Sirena”.

Compania oferă şi servicii de agrement în locațiile “Aqua Park Balada” și “Aqua Park Cleopatra” situate tot în stațiunea Saturn, dar şi în cadrul complexului hotelier “Raluca” din Venus și a complexului hotelier “Bran-Brad-Bega” din Eforie Nord. 

BVB | Știri BVB

ADIDAS TURBO SHORT 0.10/210/200 (EBADSTS12) (30/09/2022)

Reluare tranzactionare - ora 10:35 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (30/09/2022)

Aprobare BNR modificari in conducerea bancii

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (30/09/2022)

Situatii financiare semestriale la data de 30 Iunie 2022