Update articol:

Bădălău: Toată echipa PNL din organizația municipală Giurgiu a fost cooptată în PSD

Toată echipa PNL din organizația municipală Giurgiu a fost cooptată în PSD, liderul principal al organizației Marian Măroiu devenind candidatul social-democraților la Primărie. Informația a fost dezvăluită de președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, potrivit G4media.ro.

Printr-o postare pe pagina de facebook a partidului, Niculae Bădălu a anunțat că se bucură că Marian Măroiu s-a alăturat PSD-ului, acceptându-i propunerea de a candida la Primăria Giurgiu.

„Bine ai revenit în echipa PSD Giurgiu, Marian Măroiu, candidatul nostru pentru funcţia de primar al municipiului Giurgiu! Mă bucur că vor veni alături de noi şi toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu. Municipiul nostru are nevoie de un primar giurgiuvean, gospodar şi care să se preocupe de dezvoltarea oraşului. Ştiu că, împreună cu Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, vom continua modernizarea întregului judeţ.
Avem nevoie de oameni tineri, serioşi, capabili şi îi susţin pe cei doi, în bătălia electorală care urmează să înceapă! Mult succes!
Suntem #Echipa câştigătoare pentru #Giurgiu!”, a scris Bădălău pe pagina de Facebook.

 

PNL Giurgiu: Trecerea lui Marian Măroiu la PSD, regretabilă pentru aşteptările giurgiuvenilor; majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (25/09/2020)

Rezultate financiare consolidate 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (25/09/2020)

Tranzactii parti afiliate - Electrica Furnizare si Transelectrica

ANTIBIOTICE S.A. (ATB) (25/09/2020)

Convocare AGAO 02/03.11.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2020)

Decizie ASF nr. 1133/24.09.2020