Update articol:

PNL Giurgiu: Trecerea lui Marian Măroiu la PSD, regretabilă pentru aşteptările giurgiuvenilor; majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL

PNL Giurgiu a făcut precizări legate de trecerea lui Marian Măroiu la PSD, după ce președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a anunțat că toată echipa PNL din organizația municipală Giurgiu a fost cooptată în PSD și că liderul principal al organizației Marian Măroiu devine candidatul social-democraților la Primărie. 

PNL Giurgiu a postat pe Facebook: “Referitor la situația generată de trecerea lui Marian Maroiu la PSD, considerăm că evenimentul, regretabil pentru aşteptările giurgiuvenilor, necesită următoarele precizări:

⁃ în ultimul sondaj comandat de orgazizatia PNL Giurgiu, au fost verificați trei potențiali candidați pentru Primaria Giurgiu. După finalizarea sondajului, a avut loc interpretarea acestuia, iar analiza făcută nu lasă niciun dubiu: un singur candidat din zona de dreapta are șansa de a câștiga Primaria Giurgiu și acesta NU se numește Marian Maroiu.

⁃ La acest moment este important de precizat că majoritatea consilierilor municipali rămân la PNL, urmând ca evaluarea organizației municipale să fie realizată în perioada imediat următoare. Revenind la subiectul principal, decizia d-lui Maroiu este una strict subiectivă. Preocuparea noastră pentru desemnarea celui mai bun candidat la Primaria municipiului își urmează parcursul stabilit și anunțul final va fi făcut la sfârșitul săptămânii viitoare.”

Toată echipa PNL din organizația municipală Giurgiu au fost cooptată în PSD

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020