Update articol:

Tomac: Ne vedem nevoiţi să mergem singuri, cu cei mai buni candidaţi la Capitală şi la primăriile de sector

Sursa foto: facebook.com/pg/tomaceugen

Partidul Mişcarea Populară (PMP) va participa pe cont propriu în alegerile locale, cu fostul preşedinte Traian Băsescu “în prima linie” pentru Capitală, întrucât nu au existat negocieri cu celelalte partide, a declarat, marţi, pentru Agerpres, preşedintele PMP, Eugen Tomac.

“Nu au existat niciun fel de negocieri între PMP şi celelalte partide. Am avut doar un dialog cu premierul Orban pe acest subiect, care s-a încheiat cu anunţarea unor candidaturi comune între cele două partide, unde PMP nu a fost invitat. Prin urmare, avem obligaţia să venim cu o ofertă sănătoasă, care să creeze probleme reale PSD-ului. Ne vom bate pentru şansa noastră”, a precizat Tomac.

El a adăugat că a aşteptat “până în ultima clipă să existe o abordare raţională” în Capitală.

“Pentru liderii USR, propriul orgoliul şi calculele politice mărunte au contat mai mult decât nevoia de a înlătura administraţia PSD. Prin urmare, ne vedem nevoiţi să mergem singuri, cu cei mai buni candidaţi la Capitală şi la primăriile de sector”, a susţinut Tomac.

Potrivit acestuia, PMP a fost primul partid care a propus un nume pentru a fi desemnat drept candidat comun la Primăria Capitalei, în persoana lui Nicuşor Dan.

“USR nu şi-a dorit acest lucru. PMP a propus crearea unui front anti-PSD în Capitală, USR nu şi-a dorit acest lucru. Îi rog pe toţi cei care astăzi nejustificat atacă PMP să renunţe la dubla măsură şi să-i întrebe pe cei din USR de ce ne-am trezit în această situaţie. Am aşteptat până în ultima clipă să existe o abordare raţională în Capitală. Pentru liderii USR, propriul orgoliul şi calculele politice mărunte au contat mai mult decât nevoia de a înlătura administraţia PSD”, a afirmat Tomac. 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/09/2020)

Aprobare Tribunal - fuziune prin absorbtie a companiilor de servicii energetice

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/09/2020)

Contract de imprumut cu Gocab Software

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/09/2020)

Convocare AGOA - 23 (26) octombrie 2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/09/2020)

Comunicat referitor la AGOA din 12.10.2020