Update articol:

Totul este pregătit: Ministerul rus de Externe arată camera unde vor vorbi Putin și Biden

https://www.facebook.com/MIDRussia/ https://www.facebook.com/MIDRussia/

Preşedinţii Joe Biden şi Vladimir Putin se vor întâlni astăzi, la Geneva, iar Villa La Grange, situată într-un parc cu același nume, va găzdui reuniunea. Pregătirile au început cu câteva zile mai devreme.

Întâlnirea Biden – Putin de mâine, una dintre cele mai urmărite piese de teatru geopolitic din acest an

 

Ministerul rus de Externe a postat marți pe Facebook o fotografie a camerei din Villa La Grange, unde Vladimir Putin și Joe Biden își vor ține întâlnirea foarte așteptată. Fotografia arată două scaune, cu steagurile rusești și americane chiar în spate și rafturi de cărți din lemn umplute cu tomuri în fundal.

„Totul este pregătit pentru negocieri: aici vor vorbi președinții ruși și americani, Vladimir Putin și Joe Biden”, spune postarea.

Cei doi președinți se vor întâlni miercuri, la 13:00, ora locală [11:00 GMT], potrivit Kremlinului, programul de la Casa Albă pentru Biden spunând că ședința va începe la ora locală 13:35. Putin și Biden au programat să discute despre pandemie, lupta împotriva criminalității cibernetice și relațiile bilaterale.

Vila La Grange, aleasă pentru a găzdui întâlnirea tete-a-tete, este situată într-un parc cu același nume, cel mai mare din Geneva. Aici, în 1846, a fost semnată Prima Convenție de la Geneva pentru Ppentru Ameliorarea Situației Răniților din Armatele de pe Câmpul de Luptă.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii