Update articol:

Trump face declarații după atacul iranian asupra trupelor SUA din Irak: “Iranului nu i se va permite să aibă armă nucleară” (VIDEO)

*Iran trebuie să renunțe la ambiții nucleare și să pună capăt terorismului. A venit timpul pentru Marea Britanie, Germania, Franta, Rusia, China să recunoască această realitate”
*Trump anunta sanctiuni pentru Iran

Iranului nu îi va fi permis să aibă armă nucleară, a spus presedintele american Donald Trump, intr-o declarație de presă, la Casa Albă, după atacurile iraniene asupra bazelor militare utilizate de americani în Irak.

Iranul a revendicat responsabilitatea pentru atacul cu rachete balistice, ca reacție a atacului american care l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene în Orientul Mijlociu.

President Trump Delivers Remarks

President Trump will address the nation at 11:00 a.m. ET.

Publicată de The White House pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Nu au fost pierdute vieti americane sau irakiene, a precizat Donald Trump.

Acesta a mai spus ca națiunile au tolerat comportamentul Iranului, pentru prea mult timp, in conditiile in care Iran a fost sponsorul terorismului si amenință lumea civilizată.

Donald Trump a anuntat ca Statele Unite vor impune sancțiuni asupra regimului iranian, pana cand Iranul își va schimba comportamentul: “Iran trebuie să renunțe la ambiții nucleare și să pună capăt terorismului. A venit timpul pentru Marea Britanie, Germania, Franta, Rusia,China să recunoască această realitate, se delimiteze de ramasitele acordului nuclear si sa faca Iranul un loc mai sigur”.

Presedintele a mai spus ca va cere NATO să fie mai implicată în procesul din Orientul Mijlociu.

Presedintele american a transmis un mesaj de pace catre liderii din Iran: “Vrem sa aveti un viitor prosper si in armonie cu toate statele lumii. SUA e gata sa faca pace”.

Trump l-a descris pe liderul militar iranian Qasem Soleimani ucis în urma atacurilor americane, ca fiind cel mai mare terorist al lumii. 

“El instruia armate teroriste, inclusiv Hezbollah, lansând atacuri teroriste împotriva ţintelor civile”, a declarat Donald Trump.

A alimentat războaie civile sângeroase în întreaga regiune, a rănit şi ucis militari americani, a spus preşedintele american, adăugând că Soleimani a coordonat recentele atacuri asupra personalului SUA din Irak şi a orchestrat ”atacul violent” asupra ambasadei SUA în Irak. 

BVBStiri BVB

MedLife S.A. (M) (21/10/2020)

Decizii CA din data de 20 octombrie 2020

ARMATURA S.A. (ARM) (21/10/2020)

Convocare AGEA din 04.12.2020

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (21/10/2020)

Semnarea unui contract semnificativ - Equatorial Gaming

PROMATERIS S.A. (PPL) (21/10/2020)

Inregistrare membrii Consiliului de Administratie

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (21/10/2020)

Plata cuponului 23 si rambursare rata principal 22 & calcul rata dobanda pentru cuponul 24