Update articol:

Trump îi critică pe guvernatori din cauza protestelor: „Majoritatea dintre voi sunt slabi; trebuie să arestați oameni, să îi urmăriți, să îi puneți în închisoare timp de 10 ani și nu veți mai vedea aceste lucruri”

Președintele Donald Trump i-a criticat astăzi pe guvernatorii SUA, numindu-i slabi, pentru că nu au aplicat mai agresiv legea și ordinea în weekend, în timpul protestelor din marile oraşe din SUA în urma morții afro-americanului George Floyd, potrivit presei americane.

„Trebuie să dominați, dacă nu dominați, vă pierdeți timpul. Vor trece peste voi, veți arăta ca o grămadă de proşti”, a spus Trump guvernanților, potrivit unui audio obținut  de CBS News. „Trebuie să arestați oameni, trebuie să îi urmăriți, trebuie să îi puneți în închisoare timp de 10 ani și nu veți mai vedea aceste lucruri”, a continuat Trump.

Președintele Trump a avertizat că prezența forțelor de ordine în Washington va fi intensificată astăzi. “Washingtonul a fost sub un control foarte bun, dar îl vom avea sub mult mai mult control”, a spus el, potrivit unei înregistrări audio obținută de CBS News. 

Comentariile sale au venit în timp ce primarul Washingtonului, Muriel Bowser, a anunțat că capitala națiunii va fi sub stare de asediu de la ora 7 p.m. pentru următoarele două nopți.

Președintele a spus că violența “provine de la stânga radicală – știți, toată lumea o știe – dar sunt și jefuitori – oamenii aceia care aleargă prin magazine  și fug cu televizoare. Aveți pe toți acești tipi pe camere. De ce nu-i urmăriți?”

BVB | Știri BVB

SIF HOTELURI SA (CAOR) (03/02/2023)

Convocare AGAE 09(10).03.2023

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (03/02/2023)

Prelungire & suplimentare credit Unicredit Bank - Elian Solutions

FONDUL INCHIS DE INVESTITII BET FI INDEX INVEST (BTF) (03/02/2023)

Materiale info investitori - Document cu informatii esentiale

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (03/02/2023)

Alegere Presedinte CA si Comitete Consultative

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (03/02/2023)

Contract ROMGAZ - SOCAR TRADING